Om oss

Välkommen till FolkloreCentrum.se – Din guide i den digitala folklorevärlden!

Vår Passion

På FolkloreCentrum.se brinner vi för att utforska och lyfta fram den digitala världens mångfald och kreativitet. Vår kärna ligger i att granska och recensera företag och hemsidor med ett unikt fokus på hur de bevarar och förnyar traditionella och kulturella aspekter inom sina områden.

Vår Resa

FolkloreCentrum.se grundades 2019 med en vision att skapa en mötesplats där tradition möter digital innovation. Vår grundare, Maria Andersson, en antropolog och digital strateg, såg en bristande representation av kulturella och folklore-orienterade företag online och beslutade sig för att fylla det tomrummet.

Vårt Team

Vårt team är en sammansmältning av kulturvetare, digitala marknadsförare, folklorister och webbanalytiker. Denna unika kombination av expertis möjliggör för oss att erbjuda en mångsidig och djupgående syn på varje företag och hemsida vi utforskar.

Våra Tjänster

  • Företagsrecensioner: Vi specialiserar oss på att recensera företag som integrerar kulturella och traditionella element i sina affärsmodeller.
  • Webbplatsgranskningar: Vår tekniska expertis kombineras med en känsla för kulturell autenticitet när vi bedömer hemsidors design och innehåll.
  • Kulturella Insikter: Vi erbjuder analyser och artiklar som belyser hur digitala trender påverkar och berikar kulturella och traditionella områden.
  • Konsultationer: Vi ger råd till företag som vill förbättra sin digitala närvaro samtidigt som de behåller sin kulturella identitet.

Vårt Engagemang

  • Kulturell Integritet: Vi värdesätter äkthet och djupgående förståelse av kulturella aspekter i alla våra recensioner och analyser.
  • Expertis och Kvalitet: Genom noggrann forskning och praktisk kunskap strävar vi efter att leverera innehåll av högsta kvalitet.
  • Stödja Kulturell Mångfald: Vårt mål är att främja och stödja företag och plattformar som bidrar till att bevara och utveckla kulturella traditioner.

Kontakta Oss

Har du frågor, feedback eller vill du att vi ska recensera ditt företag eller hemsida? Vi ser fram emot att höra från dig!