Bra betyg för Thule cykelvagn

Bra betyg för Thule cykelvagn

Utbudet cykelvagnar har tilltagit på senare år och allt fler har insett värdet i att kunna använda sin cykelvagn på flera sätt. Dels som en ”sidovagn” för upp till två barn, men även som förvaringsutrymme i de fall man behöver transportera matkassar, packning eller någonting annat. Några av de mest populära vagnarna på marknaden idag, går även att snabbt omforma till en gåvagn. På detta sätt blir det möjligt att ta cykeln in till stan för att sedan fortsätta in i vimlet med en vanlig barnvagn! Thule är ett av de största företagen när det kommer till kvalitetsprodukter förknippade med cyklar. Även hör har de vunnit stor publik och fått en rad fina omdömen för sina vagnar. Bland annat har deras Chariot serie nämnts i toppskiktet.

För att hitta Thule cykelvagnar i Sverige finns här en butik som har det mesta. Behövs även cykelhjälmar, bromsar eller någonting annat till cykeln går det att köpa från samma affär.

Träna med barnvagn

Att jogga med barnvagn är någonting som såg dagens ljus för bara några år sedan. Visst har det genom åren förekommit att man sprungit med sin barnvagn, men som trend har det varit ganska nytt. I och med att träning är en del av vardagen för många, har det också funnits efterfrågan på produkter som underlättar träning med hela familjen. Cykelvagnar finns nu utformade för att kunna modifieras till joggingvagn med några enkla justeringar. För den som vill åka längdskidor med barnvagn (!) är det enkelt att hitta alternativ som funkar effektivt. Det finns olika krav på däck och stötdämpning när det kommer till träning och man kan behöva se över inställningar på fjädrar och balans om man tänkt bege sig ut på sämre vägar. Dock är det någonting man kan göra själv utan att kalla in experter för ändringar.

En fördel med cykelvagnar från Thule såväl som från andra tillverkare, är att man enkelt kan köra två barn. Detta även om barnen väger omkring 20 kg. Använder man cykelsits blir detta en omöjlighet då frontmonterade sådana har en lägre maxvikt. Det finns cykelvagnar som klarar omkring 44 kg och tillåter en längd om minst 111 cm. Bland de vitsord som nämnts i fråga om Thules cykelvagnar, är att de har bra vaddering, smidig justering av sele och bälten som kan hanteras separat vilket underlättar hantering.