Frisörer i Sundsvall erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster, från trendiga klippningar till färgning och styling, anpassade för en mångsidig kundkrets.

Frisörer i Sundsvall

I hjärtat av Norrland ligger Sundsvall, en stad känd för sin vackra stenstad, livliga kultur och inte minst sina många skickliga frisörer. Att hitta rätt frisör kan vara som att hitta en nål i en höstack, men i Sundsvall finns det gott om alternativ för alla smaker och behov. Från trendiga salonger som följer de senaste hårtrenderna till familjevänliga klippställen där tradition och kvalitet går hand i hand. I denna artikel utforskar vi frisörscenen i Sundsvall, dess unika erbjudanden och vad som gör stadens frisörer speciella.

Historien om Frisörer i Sundsvall

Staden Sundsvall har en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, och frisöryrket har alltid varit en viktig del av stadens tjänsteutbud. Från de första barberarna i gamla tider till dagens moderna salonger har yrket utvecklats och anpassats till tidens trender och behov. I Sundsvall har många frisörer drivit sina verksamheter i generationer, vilket har skapat en stark tradition av hantverksskicklighet och kundvård.

Även om mycket har förändrats genom åren har passionen för frisöryrket förblivit densamma. Sundsvalls frisörer är kända för sin strävan efter perfektion och viljan att ständigt utvecklas och lära sig nya tekniker. Detta har bidragit till att stadens frisörer är välrespekterade både lokalt och nationellt.

Utbildning och Kvalifikationer

Att bli frisör i Sundsvall kräver, precis som i resten av Sverige, en gedigen utbildning. Många av stadens frisörer har genomgått yrkesutbildning på gymnasial nivå eller högre, och många fortsätter att specialisera sig genom kurser och vidareutbildningar. Detta säkerställer att de håller sig uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom hårstyling och hårvård.

Förutom formell utbildning är praktisk erfarenhet av stor vikt. Lärlingsprogram och praktikplatser hos etablerade salonger ger blivande frisörer möjlighet att finslipa sina färdigheter under övervakning av erfarna mentorer. Denna kombination av teori och praktik leder till hög kvalitet på de tjänster som erbjuds av frisörerna i Sundsvall.

Specialiseringar och Tjänster

I Sundsvall kan man hitta frisörer som specialiserar sig på allt från klassiska herrklippningar till avancerad färgning och moderna stylingar. Många salonger erbjuder också tilläggstjänster som hårförlängningar, keratinbehandlingar och bruduppsättningar. Det finns något för alla oavsett om man söker en enkel trimning eller en fullständig makeover.

Det finns också en växande trend av salonger som fokuserar på hållbarhet och ekologiska produkter. Dessa frisörer i Sundsvall erbjuder tjänster med produkter som är snällare mot både hår och miljö, vilket lockar en medveten kundkrets.

Teknologins Roll

Tekniken har revolutionerat många aspekter av frisöryrket, och Sundsvalls frisörer är inte sena att anamma nya innovationer. Digitala bokningssystem gör det enkelt för kunder att boka och hantera sina tider, medan sociala medier används flitigt för att visa upp arbeten och locka nya kunder.

Utbildningsplattformar online ger också frisörerna möjlighet att ständigt förbättra sina tekniker och hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna. Denna tillgång till global kunskap och inspiration är avgörande för att hålla konkurrenskraften i en ständigt föränderlig bransch.

Lokala Favoriter och Nischade Salonger

Sundsvall har en mängd salonger som har blivit lokala favoriter, kända för sin unika atmosfär och personliga service. Dessa frisörer har ofta en trogen kundkrets som uppskattar den personliga kontakten och den höga standarden på arbetet som utförs.

Förutom de bredare salongerna finns det nischade frisörer som riktar sig till specifika kundgrupper. Det kan röra sig om allt från vintagebarberare som erbjuder klassiska rakningar till salonger som specialiserar sig på etniska hårtyper och tekniker.

Att Välja Rätt Frisör i Sundsvall

Att välja rätt frisör är en personlig process och i Sundsvall finns det många alternativ att överväga. Det är viktigt att tänka på vilken typ av stil man är ute efter, vilken service man förväntar sig och vilken budget man har. Många frisörer erbjuder konsultationer för att hjälpa nya kunder att hitta rätt tjänst för sina behov.

Det är också värt att läsa recensioner och prata med vänner och familj för att få rekommendationer. En bra frisör ska inte bara vara en skicklig hantverkare utan också en god lyssnare som förstår och respekterar kundens önskemål. I Sundsvall, med sitt breda utbud av frisörer, kan alla hitta sin perfekta match.

Norrsax

Omdömen: 4.5 (62 omdömen)

Adress: Skönsbergsvägen 44, 856 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-61 62 19

Öppettider:

Måndag: 09:00–18:00

Tisdag: 09:00–18:00

Onsdag: 09:00–18:00

Torsdag: 09:00–18:00

Fredag: 09:00–18:00

Lördag: 10:00–15:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Norrsax

Salon Norrsax är en frisersalong som erbjuder klipptjänster för damer, herrar och barn i Sundsvall. Salongen har funnits sedan 2006 och är belägen på Skönsbergsvägen 44, nära en rondell i Skönsbergsområdet i Sundsvall. De erbjuder både tidsbokning via telefon på nummer 060-61 62 19 och möjlighet till drop-in, vilket gör det praktiskt för kunder som önskar en spontan klippning eller de som föredrar att planera sitt besök i förväg.

Öppettiderna är generösa, med salongen öppen från måndag till fredag mellan 09:00 och 18:00, samt lördagar mellan 10:00 och 15:00, vilket ger kunder flexibilitet att besöka salongen även utanför vanliga kontorstider.

Prislistan som presenteras visar att salongen erbjuder en rad olika tjänster med varierande priser beroende på typ av klippning och kundens ålder eller önskemål. Till exempel erbjuder de barnklippning för pojkar upp till 10 år för 280 SEK, herrklippning med pensionärsrabatt för 330 SEK, och damklippning från 450 SEK. De har också specifika tjänster som skäggtrimning och hårtvätt, samt mer omfattande behandlingar som färgning och slingor.

Salongen har även ett bildgalleri där potentiella kunder kan få en uppfattning om deras arbete och stil. Dessutom uppmuntrar de sina kunder att följa dem på Facebook, vilket kan vara ett sätt för salongen att kommunicera med sina kunder och uppdatera dem om eventuella erbjudanden, nyheter eller ändringar i öppettider.

Kontaktuppgifter som e-postadressen är inte angiven i den information som tillhandahålls, men intresserade kunder kan antagligen få denna information via telefon eller genom att besöka deras Facebook-sida.

Sammanfattningsvis verkar Salon Norrsax vara en väl etablerad frisersalong i Sundsvall som erbjuder en bred palett av tjänster till konkurrenskraftiga priser och med en kundvänlig inställning.

Kundomdömen för Norrsax

Kunderna är överlag mycket nöjda med frisörsalongen Norrsax. De uppskattar de trevliga och skickliga frisörerna samt den tilltalande och rena miljön. Prisvärdheten lyfts fram med en klippning för 200 kr. Salongen är lätt att hitta till i Skönsberg. En kund betonar hur frisören snabbt förstod önskemål om klippningen och utförde arbetet både snabbt och professionellt. En annan kund uttrycker stor tillfredsställelse med sitt besök och rekommenderar stället, medan en tredje kund beskriver salongen som ”helt okej” men kanske inte anpassad för en viss klientel. Sammanfattningsvis får Norrsax höga betyg och kunderna verkar gärna återvända för framtida klippningar.

Jess Frisörer

Omdömen: 4.4 (42 omdömen)

Adress: Storgatan 27, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 41 00

Öppettider:

Måndag: 10:00–18:00

Tisdag: 10:00–18:00

Onsdag: 10:00–18:00

Torsdag: 10:00–18:00

Fredag: 10:00–18:00

Lördag: 10:00–16:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Jess Frisörer

Jess Frisörer verkar vara en frisörsalong belägen på Storgatan 27 i Sundsvall. De erbjuder en rad tjänster inom hårvård och skönhet och strävar efter att ge sina kunder en exklusiv upplevelse med högkvalitativa produkter. Från den information du har gett mig, ser det ut som att Jess Frisörer har ett starkt fokus på att skapa en helhetslösning för sina kunder, vilket inkluderar allt från klippning och färgning till styling och hårvård.

Öppettiderna för salongen är som följer:
– Reception & butik: Måndag till fredag 10:00 – 18:00, lördagar har varierande öppettider och söndagar är stängt.
– Behandlingar: Måndag till fredag 08:00 – 19:00, lördag 09:00 – 17:00.

Kunder kan kontakta salongen via telefon på 060-124100 eller via e-post på [email protected] för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster.

Jess Frisörer har också en närvaro på sociala medier och uppmuntrar kunder att följa dem på Instagram (@jessfrisorer) för att få inspiration och se bilder av deras arbete. Det verkar som att de regelbundet delar bilder av kundförvandlingar och exempel på olika hårstilar och färgbehandlingar som de har utfört, vilket kan ge potentiella kunder en bra uppfattning om deras skicklighet och stil.

Från texten framgår det att salongen också håller sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård, som balayage och hairtalk extensions. De erbjuder även tips och råd om hur man kan sköta sitt hår hemma, exempelvis genom att använda en ”scalp brush”.

Jess Frisörer verkar också ha kampanjer och tävlingar, som en påsktävling som nämns i texten, vilket kan vara ett sätt för dem att engagera sina kunder och locka nya besökare till salongen. Slutligen nämns det att de har en ny medarbetare vid namn Alexandra, vilket kan vara en indikation på att de växer och utökar sitt team.

Kundomdömen för Jess Frisörer

Kunderna är mycket nöjda med den professionella service de har fått på salongen. Kristina har fått särskilt beröm för att ha förvandlat ett orange hår till perfekta kalla ljusa slingor efter en sex timmars behandling. Kunderna uppskattar hennes förmåga att både färga och klippa, och de beskriver henne som trevlig, snäll och proffsig. Salongen i sig beskrivs som inbjudande med trevliga och kunniga frisörer. En annan frisör, Cecilia, har också fått beröm för att ha levererat en mycket bra tjänst och för att ha skapat en rolig upplevelse för kunden, som ser fram emot att återvända. Överlag är kunderna extremt nöjda och salongen får höga betyg för sitt arbete.

Kramer Frisör

Omdömen: 4.7 (71 omdömen)

Adress: Tullgatan 18, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-61 16 20

Öppettider:

Måndag: 08:45–18:00

Tisdag: 08:45–18:00

Onsdag: 08:45–18:00

Torsdag: 08:45–18:00

Fredag: 08:45–18:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Kramer Frisör

Kramer Frisör är en välkänd frisörsalong i Sundsvall, som ligger på Tullgatan 18. Från den information som finns tillgänglig är det tydligt att detta är ett familjeföretag som har överlevt flera generationer och nu närmar sig sin fjärde generation. Detta antyder en stark tradition och förmodligen en trogen kundkrets som uppskattar deras tjänster och expertis.

Som professionella frisörer erbjuder de en rad olika tjänster inom hårvård och styling. Med tanke på deras popularitet och goda rykte, som reflekteras i deras 4,6 betyg baserat på 84 recensioner, verkar det som att de har lyckats etablera sig som en pålitlig och högkvalitativ salong i området.

Prisklassen för deras tjänster är markerad som $$, vilket indikerar att de erbjuder tjänster till rimliga priser som passar en bred kundkrets. De har en aktiv närvaro på Facebook med 651 följare, vilket visar att de engagerar sig i sociala medier för att hålla kontakt med sina kunder och informera dem om nyheter och uppdateringar.

En sådan uppdatering är att salongen meddelade att de skulle ha sommarstängt under vecka 26 till vecka 27, och att de skulle välkomna kunder åter den 10 juli. Detta visar att de är uppmärksamma på att informera sina kunder om ändringar i öppettider, vilket är viktigt för att upprätthålla god kundservice.

Om du är intresserad av att boka en tid eller lära dig mer om deras tjänster kan du nå dem via det angivna telefonnumret (+46 60 61 16 20). Det är också möjligt att ansluta till dem via Facebook för att hålla sig uppdaterad om deras senaste nyheter och erbjudanden.

Kundomdömen för Kramer Frisör

Kunderna är mycket nöjda med salongen och uppskattar möjligheten till drop in, vilket är idealiskt för de som inte kan planera sina klipptider i förväg. Salongen beskrivs som ren och snygg, och personalen får beröm för sin professionalism och trevliga attityd. Kunden upplever att de blir väl bemötta och känner sig välkomna. Arbetet som utförs är av hög kvalitet och personalen beskrivs som kunnig. En kund delar med sig av att deras son blev mycket nöjd med sitt besök. Sammantaget rekommenderar kunderna varmt denna salong.

Salong Barock – Frisör Sundsvall

Omdömen: 4.8 (74 omdömen)

Adress: Storgatan 68, 852 33 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-15 68 00

Öppettider:

Måndag: Stängt

Tisdag: 09:00–16:00

Onsdag: 09:00–16:00

Torsdag: 09:00–16:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Salong Barock - Frisör Sundsvall

Salong Barock är en frisörsalong belägen på Storgatan 68 i centrala Sundsvall. Salongen erbjuder en rad olika tjänster inom hår och makeup och har positionerat sig som en kreativ och nyskapande aktör i branschen. De betonar att de gör ”lite utöver det vanliga” och strävar efter att skapa en personlig och anpassad stil för varje kund.

Salongen är känd för att vara en Olaplex Gold Member Salong, vilket innebär att de konsekvent använder Olaplex-produkter i sina behandlingar. Olaplex är en välkänd produktserie som används för att skydda och stärka håret under kemiska behandlingar som färgning och blekning.

Bland de behandlingar som erbjuds på Salong Barock hittar vi:

– **Hår:** De erbjuder ett brett utbud av tjänster för hår, inklusive Balayage (en teknik för hårfärgning), hårförlängningar (extensions), extremfärgning, hårdetox och användning av Olaplex för att återuppbygga hårets bindningar.
– **Dreads:** Salongen erbjuder även tjänster för att skapa och underhålla dreadlocks.
– **Makeup:** Förutom hårbehandlingar kan kunderna också få professionell makeup applicerad, vilket kan vara särskilt eftertraktat inför speciella tillfällen som bröllop.
– **Frans & Bryn:** De erbjuder även tjänster för att förbättra utseendet på ögonfransar och ögonbryn.

Salong Barock har en webbutik där kunder kan köpa produkter online, och de erbjuder också möjligheten att boka behandlingar via onlinebokning.

Dorion är en av de professionella frisörerna och makeupartisterna som arbetar på Salong Barock. Med en inriktning på att skapa en helhetsupplevelse för kunderna, tar de sig tid att verkligen förstå varje kunds unika behov och önskemål.

Kommunikation är en viktig del av Salong Barocks service, och de är aktiva på sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube, där de delar bilder, tips och information om sina tjänster.

För att kontakta Salong Barock kan intresserade kunder ringa på telefonnummer 060 15 68 00 eller skicka e-post till [email protected]. Deras närvaro på sociala medier och deras blogg ger även ytterligare sätt för kunder att hålla sig uppdaterade och engagerade med salongen.

Kundomdömen för Salong Barock – Frisör Sundsvall

Kunderna är mycket nöjda med salongen och frisören Dorion, som hyllas för sin förmåga att skapa den perfekta kalla tonen i hår som annars tenderar att bli varmt eller orange. Dorions kunskap och professionalism ger kunderna en känsla av trygghet, och hennes trevliga personlighet uppskattas som en extra bonus. Personalen anses vara mycket kunnig, erbjuder personliga förslag och råd och är skickliga på att hantera lockigt hår och olika färgtekniker. De använder högkvalitativa produkter och är bra på styling. En annan frisör, Anna, får också beröm för att ha återställt liv och skönhet i ett kunds tunna och torra hår. Sammanfattningsvis erbjuder salongen en utmärkt service och professionell expertis som lämnar kunderna nöjda och deras hår vackert.

Frisör Anna Forsberg AB

Omdömen: 4.7 (39 omdömen)

Adress: Centralgatan 6, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-15 10 80

Öppettider:

Måndag: 08:30–17:45

Tisdag: 08:30–17:45

Onsdag: 08:30–17:45

Torsdag: 08:30–17:45

Fredag: 08:30–17:45

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Frisör Anna Forsberg AB

Frisör Anna Forsberg AB verkar vara en välkänd frisörsalong belägen på Centralgatan 6 i Sundsvall. Enligt den medföljande informationen erbjuder salongen en rad olika tjänster som hårklippning, styling och andra hårvårdsbehandlingar.

Från informationen framgår det att salongen har flera frisörer, nämligen Anna, Helen T, Helen WK, Ulrika, Jenny, Elin, Ewalena och Linnea. Kunder har möjlighet att boka tider för dessa tjänster, och det verkar som att man kan göra detta antingen via hemsidan eller genom att ringa direkt till salongen på telefonnummer 060-15 10 80.

Öppettiderna för Frisör Anna Forsberg AB anges som måndag till torsdag mellan kl. 08:00 och 18:00 samt fredagar mellan kl. 07:00 och 16:00. Det nämns också att det från och med den 1 december 2023 kommer att ske prisjusteringar, men mer detaljerad information om detta kommer att tillkännages senare.

Salongen verkar även vara aktiv på Instagram, där de förmodligen visar upp sitt arbete och eventuella kampanjer eller nyheter. Detta kan vara ett bra sätt för kunder att hålla sig uppdaterade om vad som händer på salongen och få inspiration för sin nästa frisyr eller behandling.

Observera att den medföljande informationen innehåller en del CSS-kod och andra webbdesignelement, vilket indikerar att texten kan vara kopierad från salongens hemsida. CSS-koden är troligen avsedd för att styla webbsidan och är inte direkt relevant för en beskrivning av verksamheten.

Sammanfattningsvis verkar Frisör Anna Forsberg AB vara en professionell frisörsalong med ett brett utbud av tjänster och en personal som strävar efter att ge sina kunder en välkomnande och tillfredsställande upplevelse.

Kundomdömen för Frisör Anna Forsberg AB

Kunderna är övervägande nöjda med frisörsalongen, där de upplevt fantastisk service och resultat, även när det uppstod problem med en onlinebokning. Personalen beskrivs som trevlig, kunnig och omtänksam, och salongen rekommenderas varmt av flera kunder som uppskattar att känna sig piffiga och älskar sina nya frisyrer. En kund uttrycker dock missnöje med att ha betalat ett högt pris för ett resultat som inte motsvarade förväntningarna, med ojämna slingor gjorda med hätta istället för förväntade folieslingor.

Salong Pomp AB

Omdömen: 4.5 (43 omdömen)

Adress: Thulegatan 6, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 12 21


Webbplats

Screenshot of Salong Pomp AB

Salong Pomp AB verkar vara en frisersalong belägen på Thulegatan 6 i Sundsvall. Från den tillhandahållna informationen kan man utläsa att salongen erbjuder olika typer av behandlingar och lägger stor vikt vid kvalitet, lyx och glädje. De betonar en helhetsupplevelse för sina kunder och vill att varje besök ska vara mer än bara en behandling – det ska vara en tid för avkoppling och personlig omvårdnad.

Personalen på Salong Pomp består av tre erfarna frisörer med höga ambitioner, som värnar om att skapa en trygg och tillfredsställande upplevelse för sina kunder. De erbjuder en noggrann konsultation innan varje behandling för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Detta är en del av deras strävan att varje kund ska känna sig unik och omhändertagen.

Behandlingarna som nämns inkluderar tjänster relaterade till hår, samt fransar och bryn. Detaljer om specifika behandlingar eller priser finns inte med i den angivna informationen, men det verkar som att kunder kan boka tid för dessa tjänster via salongens hemsida eller genom att kontakta dem direkt.

Kontaktuppgifterna som anges är:
– E-post: [email protected]
– Telefon: 060-12 12 21

Salong Pomp har också närvaro på sociala medier, nämligen Facebook och Instagram, vilket kan vara sätt för kunder att hålla sig uppdaterade om salongens erbjudanden, nyheter och eventuellt kundrecensioner eller bilder från salongen.

Avslutningsvis nämns att Salong Pomp AB har en integritetspolicy och att de använder cookies på sin webbplats för att anpassa innehållet och annonserna, tillhandahålla sociala mediefunktioner och analysera trafik. Besökare uppmanas att läsa mer om detta i deras integritetspolicy och godkänna användningen av cookies vid fortsatt användning av webbplatsen.

Kundomdömen för Salong Pomp AB

Kunderna är överlag mycket nöjda med salongen, dess personal, lokaler och priser. Även om allt inte var perfekt vid första besöket, upplevdes besöket som en trevlig upplevelse och kunden var nöjd med sin klippning. Personalen beskrivs som trevlig och kompetent, vilket gör salongen till en favorit för många. Salongen har en rå industrikänsla men erbjuder samtidigt en avslappnad atmosfär. Dessutom erbjuder de fina fransar till elevpris och kunderna uppskattar den noggranna servicen samt det trevliga samtalen under behandlingen.

Sax & Kam

Omdömen: 4.4 (83 omdömen)

Adress: Torggatan 3, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-61 45 79

Öppettider:

Måndag: 10:00–18:00

Tisdag: 10:00–18:00

Onsdag: 10:00–18:00

Torsdag: 10:00–18:00

Fredag: 10:00–18:00

Lördag: 10:00–17:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Sax & Kam

Sax & Kam är en hårsalong som ligger på Torggatan 3 i Sundsvall. Från den data du har skickat verkar det som att Sax & Kam har en webbplats där kunder kan boka tid online för olika frisörtjänster. De betonar skönhet och välbefinnande och erbjuder sina tjänster med ambitionen att kunderna ska känna sig bättre när de lämnar salongen än när de kom.

Utöver hårbehandlingar erbjuder Sax & Kam även modeprodukter såsom kläder, skor och accessoarer. De verkar ha en filosofi som handlar om att skönhet inte bara är yta utan också kommer inifrån, och de strävar efter att hjälpa sina kunder att känna sig fina både inifrån och ut.

På webbplatsen finns det även en prislista, vilket tyder på att du kan se priser för olika tjänster innan du bokar. Det finns också en bloggsektion som kanske innehåller artiklar eller inlägg relaterade till hår och mode, samt en sektion om Sax & Kam som förmodligen ger mer information om företaget och dess historia.

Från den kod som du har skickat verkar det som att webbplatsen använder en responsiv design för att anpassa sig till olika skärmstorlekar, vilket gör det lätt för användare att navigera på sidan oavsett om de använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Sammanfattningsvis verkar Sax & Kam vara en modern och kundfokuserad hårsalong som erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för att hjälpa sina kunder att uppnå och bibehålla sin önskade look.

Kundomdömen för Sax & Kam

Kunderna är överlag mycket nöjda med de olika frisörerna på salongen, där de beskriver personalen som superduktiga och trevliga. Rebecka får särskilt beröm för sin färgningsteknik och Marielle på sax och kam imponerar med sin professionalism och förmåga att förklara och guida kunderna genom deras besök. Hon får höga betyg för sin expertis, trevlighet och förmåga att skapa en trygg atmosfär. Även Therese får positiva omdömen för sitt arbete. En kund nämner att priserna kan vara något höga, särskilt för herrklippningar, men anser att den höga servicenivån gör det värt kostnaden. En annan kund berättar om en mindre tillfredsställande upplevelse där ett presentkort användes av deras mamma, som inte blev helt nöjd första gången. Dock korrigerades detta utan extra kostnad, vilket slutade med att mamman blev jättenöjd, även om kunden endast gav tre stjärnor på grund av den initiala besvikelsen.

Hårmästarna

Omdömen: 4.7 (45 omdömen)

Adress: Nybrogatan 9, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 13 10

Öppettider:

Måndag: 08:30–17:30

Tisdag: 08:30–17:30

Onsdag: 08:30–17:30

Torsdag: 08:30–17:30

Fredag: 08:30–17:30

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Hårmästarna

Hårmästarna är en frisersalong som ligger på Nybrogatan 9 i Sundsvall. Denna salong har en lång historia och har funnits på samma plats sedan 1904, vilket gör den till en etablerad aktör inom hårvård i området. I dag erbjuder Hårmästarna en modern och välutrustad salong där kunderna kan förvänta sig en högkvalitativ behandling av sitt hår.

Tjänsterna som erbjuds på Hårmästarna innefattar ett brett spektrum av hårvårdsbehandlingar, inklusive klippning, färgning, slingning, skäggvård, permanent, håruppsättningar, hårförlängningar, samt peruker och toupéer. De erbjuder även tjänster som ögonfrans- och brynfärgning.

Hårmästarna har en särskild expertis inom peruker och toupéer och tillhandahåller dessa tjänster i en avskild och förtrolig miljö för att säkerställa kundens integritet och komfort. De arbetar med både äkta hår och syntetfiber och erbjuder måttbeställda peruker och toupéer.

För prissättning av olika behandlingar är kunderna välkomna att kontakta salongen eller använda deras onlinebokningssystem för att få en uppskattning av kostnaden för önskad behandling. Priserna varierar beroende på behandlingens art och kundens specifika hårbehov.

Hårmästarna har ett team av kvalificerade frisörer, bland annat Malin som är ägare och specialist på peruker och toupéer, Annette, Sandra och Leif som också har specialkunskaper inom området.

För den som är intresserad av att hyra en stol hos Hårmästarna finns möjligheten att kontakta dem för mer information. De verkar även vara intresserade av att utöka sitt team med fler drivna och skickliga frisörer.

För att boka en tid eller få mer information kan kunder ringa salongen på telefonnummer 060 12 13 10 eller besöka deras webbplats för onlinebokning. Salongen erbjuder även drop-in-tider i mån av tillgänglighet.

Hårmästarna samarbetar med Landstinget Västernorrland, vilket kan vara relevant för kunder som har behov av peruker eller toupéer på grund av medicinska skäl.

För inspiration och inblick i deras arbete kan man följa Hårmästarna på Instagram, där de delar bilder på olika frisyrer och behandlingar som de utför.

Sammanfattningsvis är Hårmästarna en frisersalong med djupa rötter och bred kompetens inom hårvård, som erbjuder sina kunder en rad olika tjänster i en välkomnande och professionell miljö.

Kundomdömen för Hårmästarna

Kunderna är mycket nöjda med den professionella och vänliga personalen på salongen. De uppskattar särskilt den proffsiga och naturliga behandlingen, det varma bemötandet och den hjälpsamma servicen, som inkluderar assistans med peruker. Malin får speciellt beröm för sitt arbete och sin förmåga att vara en underbar frisör som är lätt att prata med. Kunderna är alltid nöjda efter sina besök och uppskattar den trevliga, kunniga och generösa personalen. De betonar den utmärkta servicen och beskriver salongen som ett utmärkt stylingställe.

JN Exclusive AB

Omdömen: 4.8 (42 omdömen)

Adress: Rederigatan 34, 852 29 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-092 48 88

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of JN Exclusive AB

JN Exclusive AB verkar vara ett företag som drivs av mor och dotter, Natasha och Jasmine, och erbjuder skönhetstjänster i Sundsvall. Företaget startades hösten 2017 och har sedan dess utvecklat en bred kundkrets. De erbjuder en rad skönhetstjänster, inklusive makeup, hårförlängningar, fransförlängning, lashlift, microblading och skalpellpeeling. Natasha, som har en bakgrund inom TV- och filmbranschen, är även certifierad utbildare inom lashlift och fransförlängning.

JN Exclusive skiljer sig genom att vara den enda salongen i Sundsvall där kunder kan köpa äkta löshår direkt i butiken, vilket ger kunder möjligheten att känna på och jämföra nyanser i verkligheten innan de gör ett köp. Deras salong är inredd för att skapa en lugn och stressfri miljö där kunderna kan känna sig speciella och i fokus.

Kunderna uppmuntras att boka tid via en länk till bokningssidan, och det verkar som att salongen är flexibel med öppettider för att kunna anpassa sig efter kundernas schema. JN Exclusive betonar vikten av personlig kontakt och har byggt långvariga relationer med många av sina kunder, vilket tyder på en trogen kundbas.

Salongen ligger på Rederigatan 34 i Sundsvall, och de kan nås via telefonnummer 0700924888 för bokningar och förfrågningar. De har också en webbplats skapad med Webnode, där kunder kan hitta mer information om tjänster, priser och företagets filosofi.

Det är viktigt att notera att informationen här är baserad på den text som tillhandahållits och kan vara föråldrad eller ofullständig. Om du behöver aktuell och detaljerad information om JN Exclusive AB, rekommenderas det att kontakta dem direkt eller besöka deras officiella webbplats eller sociala medieplattformar.

Kundomdömen för JN Exclusive AB

Kunderna är överväldigande nöjda med de tjänster de fått hos frisören, särskilt från en frisör vid namn Natasha. En kund berättar att efter en dålig upplevelse hos en annan frisör fick hen fantastisk hjälp med löshår och kände sig både trygg och professionellt behandlad. En annan kund betonar att Natasha är den enda de litar på för hårförlängning, tack vare hennes noggrannhet och förmåga att matcha rätt nyanser för ett naturligt resultat. Salongen beskrivs som vacker och lyxig, och Natasha som ett proffs med en stark känsla för estetik. En kund reser till och med 34 mil tur och retur för att besöka salongen, vilket visar på en hög nivå av tillfredsställelse. Även en annan behandling, lashlift, har fått positiva omdömen för sitt proffsiga bemötande och imponerande resultat. Slutligen beskrivs en annan frisör, Jasmine, som otroligt trevlig och noggrann, med kunder som anser att detta är den bästa frisören i Sundsvall. Sammanfattningsvis rekommenderar kunderna starkt denna salong och dess behandlingar, betonar den höga kvaliteten på service och resultat, och är villiga att resa långa avstånd för dessa tjänster.

Haga Barbershop

Omdömen: 5 (43 omdömen)

Adress: Kungsvägen 24, 856 40 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-038 11 90

Öppettider:

Måndag: 10:00–18:00

Tisdag: 10:00–18:00

Onsdag: 10:00–18:00

Torsdag: 10:00–18:00

Fredag: 10:00–18:00

Lördag: 11:00–17:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Haga Barbershop

Haga Barbershop verkar vara en populär frisörsalong och barberare belägen på Kungsvägen 24 i Sundsvall. Med öppettider från kl. 10:00 på vardagar och kl. 11:00 på lördagar, erbjuder de sina tjänster till kunder som är ute efter allt från avancerade fadefrisyrer till mer traditionella och moderna klippningar.

Kunderna uppskattar tydligen kvaliteten på klippningarna, kundservicen och det trevliga bemötandet, vilket framgår av de positiva omdömena. Haga Barbershop får beröm för sin skicklighet och för att resultatet av klippningarna håller länge, vilket tyder på en hög standard på deras arbete.

För att boka en tid hos Haga Barbershop kan man ringa direkt till numret 070-038 11 90, eller använda andra kontaktvägar som WhatsApp eller SMS för samma nummer. Det verkar också finnas möjligheter att kontakta dem via deras webbplats eller Google-profil för att boka tid, få en offert eller göra andra förfrågningar.

Salongen erbjuder även stylingtips och professionella produkter anpassade för olika hårtyper och livsstilar, vilket är ett tecken på att de strävar efter att ge en personlig service och se till att kunderna är helt nöjda med sin nya look.

Kundomdömen för Haga Barbershop

Kunderna är genomgående mycket nöjda med frisörsalongen och ger höga betyg för dess kundservice och skicklighet. Salongen får beröm för att kunna hantera allt från avancerade fadefrisyrer till moderna klippningar. Frisören beskrivs som trevlig, snabb och noggrann, och lokalen som fin. Kunderna uppskattar att klippningarna håller sig snygga över tid och rekommenderar salongen varmt. En återkommande kund är supernöjd och nämner även bra service. En annan kund har följt med frisören från en annan salong och är lika nöjd som tidigare med den levererade tjänsten.

Runt Hörnet

Omdömen: 4.6 (69 omdömen)

Adress: Storgatan 12, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 27 22

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of Runt Hörnet

Runt Hörnet verkar vara en välrenommerad frisörsalong som finns i både Sundsvall och Stockholm. Adressen som du har gett, Storgatan 12, 852 30 Sundsvall, är platsen för deras salong i Sundsvall.

Enligt informationen du har gett, är Runt Hörnet en salong som värdesätter service och kvalitet. De erbjuder sina kunder långa behandlingstider och fasta priser för att skapa en trygg upplevelse. Salongen tycks ha en väl utbildad personal som är uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna genom kontinuerliga vidareutbildningar.

Kunderna hos Runt Hörnet är de som är måna om sitt hår och vill ha en omhändertagande service i en trivsam och personlig miljö. Salongen har fått positiva omdömen på Facebook där kunder uttrycker sin uppskattning för den trevliga personalen och de utmärkta resultaten av deras besök.

Salongen specialiserar sig på hårförlängningar och hårersättningar och har ett samarbete med Hairtalk Extensions. Detta indikerar att de har ett brett utbud av tjänster och produkter för att möta olika hårbehov.

Utifrån den medskickade datan har salongen också en närvaro på sociala medier som Facebook och Instagram, vilket kan vara ett sätt för kunder att hålla sig uppdaterade om erbjudanden, nyheter och inspirerande hårtransformationer som personalen har utfört.

De verkar också erbjuda speciella erbjudanden, som till exempel Black Friday-rabatter på presentkort, och uppmuntrar sina kunder att boka tid i förväg, särskilt inför högtider som julen.

För att boka tid eller få mer information kan man kontakta dem via e-post på [email protected] eller via telefon på 060-122722. Om man är intresserad av att besöka deras salong i Stockholm, finns kontaktuppgifterna till det läget också med.

Sammanfattningsvis verkar Runt Hörnet vara en engagerad och kundorienterad salong med fokus på kvalitet och service, där man kan förvänta sig professionell behandling och en trevlig upplevelse.

Kundomdömen för Runt Hörnet

Kunderna är överväldigande nöjda med sina frisörbesök. Ida har fått beröm för att ha gjort en otrolig förvandling av ett mycket skadat hår, och för att ha gett personlig service och råd. En kund uttrycker stor tillfredsställelse med en färgförändring från svart till askgrått med en touch av lila, och uppskattar att frisören förstod önskemålen exakt. Trots att priset ansågs vara lite högt, ansåg kunden att det var värt det. Louise har också fått beröm för att ha gjort en stor förvandling på ett sommarslitet hår. Personalen i allmänhet beskrivs som hjälpsam och trevlig, särskilt Amanda som nämns för sin skicklighet. Sammantaget verkar kunderna mycket nöjda med den professionella servicen och slutresultaten av sina frisörbesök.

Waves

Omdömen: 4.9 (41 omdömen)

Adress: Maskrosvägen 1, 861 91 Timrå, Sverige

Telefon: 072-500 41 41


Webbplats

Screenshot of Waves

Salong Waves är en frisörsalong belägen på Maskrosvägen 1 i Timrå. Salongen grundades år 2016 av Anna Elgenström, som är en erfaren frisör med nästan 20 års erfarenhet i branschen och ett gesällbrev. Efter att ha varit verksam på Bankgatan 15 i sex år, beslutade Anna att öppna den nya salongen på sin gård i Timrå Laggarberg.

Salongen erbjuder en lugn och trevlig miljö där kunderna kan få olika hårbehandlingar. Anna betonar vikten av att hennes kunder ska trivas med sitt hår och strävar efter att ge en personlig och anpassad service.

När det gäller bokningar är det viktigt för kunderna att tänka på följande:

– Om man är osäker på vilken behandling som ska bokas, eller om man önskar göra stora färgförändringar, rekommenderas det att ringa och boka så att rätt tidsåtgång kan planeras.
– Avbokning bör ske minst 24 timmar innan den planerade behandlingen. Om man missar att avboka i tid debiteras man med 50% av behandlingskostnaden.
– När en tid bokas ingås ett avtal där kunden förbinder sig att komma till sin bokade tid och salongen förbinder sig att reservera tiden för kunden.
– Salong Waves är en kontantfri salong, vilket innebär att betalning endast kan ske med kort eller andra elektroniska betalningsmedel.
– Avbokningar accepteras inte via e-post.

Salongens öppettider är måndag till fredag efter överenskommelse, medan den är stängd på lördagar och söndagar. För att komma i kontakt med salongen kan man använda e-postadressen [email protected] eller ringa på telefonnummer 072 500 41 41.

För att boka tid kan kunderna klicka på en länk som leder till salongens onlinebokningssystem. Salongen använder sig av Tideman.io, vilket är en plattform för bokningstjänster.

Salong Waves verkar vara en personlig och kundorienterad verksamhet som lägger stor vikt vid kvalitet och service. Anna Elgenström framstår som en passionerad frisör som värdesätter sina kunders välbefinnande och strävar efter att skapa en trivsam upplevelse för alla som besöker hennes salong.

Kundomdömen för Waves

Kunderna är väldigt nöjda med Annas frisörtjänster och hennes nya salong i Laggarberg, Timrå. De beskriver henne som trevlig, proffsig och lyhörd för kundens önskemål. Ägarinnan får beröm för sin förmåga att hantera tjockt hår och levererar service som gör att kunderna vill återvända. Salongen beskrivs som mysig och lugn, och Anna anses vara skicklig både när det gäller klippning och färgning. Priserna är bra och den övergripande upplevelsen är så pass tillfredsställande att kunderna varmt rekommenderar hennes tjänster.

Salong Papiljott

Omdömen: 5 (9 omdömen)

Adress: Kyrkogatan 8, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-17 10 12


Webbplats

Screenshot of Salong Papiljott

Salong Papiljott är en frisörsalong som ligger centralt i Sundsvall. Salongen erbjuder en hemtrevlig miljö där kunderna kan känna sig som hemma och få en personlig service. Teamet på Salong Papiljott består av frisörerna Anna, Lotta och Sofie, som tycks värna om att ge sina kunder en skön upplevelse och att kunden ska lämna salongen nöjd och vacker.

Salongen använder sig av produkter från välkända märken såsom Kérastase och L’Oréal Professional, vilket indikerar att de satsar på kvalitet och vill erbjuda sina kunder det bästa inom hårvård och färgning. Ett intressant erbjudande de har är att kunder som checkar in på Facebook under sitt besök bjuds på en Kérastase-inpackning under schamponeringen.

För att boka en tid kan kunder välja att göra det online eller genom att ringa antingen till salongens fasta telefonnummer eller direkt till frisörernas mobiler. Detta visar på en flexibilitet och tillgänglighet för kunderna. Öppettiderna är måndag till fredag, med en starttid för bokningar så tidigt som kl 07:00 och en möjlighet att boka ända till kl 19:00, även om salongen oftast stänger tidigare på fredagar.

Salongen har en policy för avbokningar där de ber sina kunder att avboka minst 24 timmar i förväg, och detta kan göras antingen via telefon eller SMS. De tar inte emot avbokningar via e-post, vilket är viktigt att kunderna är medvetna om. Om en tid inte avbokas debiteras kunden, vilket är en vanlig praxis inom branschen för att respektera frisörernas tid.

Utöver frisörtjänster verkar Salong Papiljott också vara engagerade i utbildning, vilket kan innebära att de antingen erbjuder praktikplatser för elever eller fortbildar sin personal, även om detaljerna kring detta inte nämns explicit.

Salongen verkar också vara aktiv på sociala medier, såsom Instagram, där de troligtvis visar upp sitt arbete och håller kunder uppdaterade om de senaste nyheterna och trenderna inom hår och skönhet.

Sammanfattningsvis framstår Salong Papiljott som en kundfokuserad och professionell frisörsalong som erbjuder kvalitativa produkter och tjänster i en avslappnad och hemlik miljö.

Kundomdömen för Salong Papiljott

Kunderna är mycket nöjda med tjänsterna de har fått på salongen, speciellt när det kommer till klippning och färgning. Jennie får speciellt beröm för att ha lyssnat på kundens önskemål, kommit med kreativa förslag och levererat en utmärkt ny frisyr. Salongen prisas för att vara den bästa i stan, och personalen beskrivs som både omtänksam och trevlig. Överlag är kundomdömena mycket positiva, och salongen får toppbetyg för sin service och kvalitet.

AmazingHair i Sundsvall

Omdömen: 4.7 (121 omdömen)

Adress: Storgatan 1, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 21 73


Webbplats

Screenshot of AmazingHair i Sundsvall

AmazingHair är en frisörsalong belägen på Storgatan 1 i centrala Sundsvall. Från de tillgängliga uppgifterna framgår det att salongen erbjuder en rad olika hårbehandlingar och tjänster, inklusive klippning, färgning, hårförlängning och styling för både damer och herrar. Kunderna kan förvänta sig en personlig och lyxig upplevelse där frisörerna strävar efter att förstå och uppfylla deras önskemål, samtidigt som de erbjuder professionella råd anpassade till varje persons livsstil, utseende och hårtyp.

Salongen verkar ha ett team av erfarna frisörer, bland annat Petra som är en frisörmästare/kreatör med passion för långa hår och färg, samt Lena som är en frisörmästare med över 30 års erfarenhet. Tilde och Emelie är också en del av teamet, där Tilde är specialiserad på stora förändringar och färg, medan Emelie har kompetens inom skäggbarbering och löshår.

AmazingHair betonar vikten av konsultation innan behandling för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. De erbjuder även kreativ inspiration genom att visa upp tidigare kreationer på sin webbplats.

Kunder kan boka tid online och köpa presentkort direkt via salongens hemsida. De har en avbokningspolicy som kräver att kunder avbokar minst 48 timmar i förväg för att undvika debiteringar. Om en kund inte dyker upp till sin bokade tid (NoShow) debiteras hela beloppet för behandlingen.

Öppettiderna är anpassade efter kundbokningar och de erbjuder möjlighet att boka tider enligt överenskommelse, vilket innebär att kunderna kan komma överens med personalen om tider som inte är tillgängliga i den online bokningssystemet.

Kontaktuppgifterna för AmazingHair är:
– Adress: Storgatan 1, 852 31 Sundsvall, Sverige
– Telefon: 060-122 173
– E-post: [email protected]
– E-post för bokningsförfrågningar: [email protected]

Det framgår att AmazingHair strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och trygg salongsupplevelse och att de är öppna för att utmana sina kunder med nya idéer. Kundenrecensionerna som finns tillgängliga tyder på att många är mycket nöjda med de tjänster de har fått på AmazingHair.

Kundomdömen för AmazingHair i Sundsvall

Kunderna är oerhört nöjda med servicen och kvaliteten på arbetet de har fått hos frisörerna. De beskriver hur de har gått från att ha oönskade hårfärger till att få en fräsch och önskad look, med tips och råd om produkter för att upprätthålla resultatet. Frisörerna, särskilt Petra och Lena, får beröm för sin kompetens och omtänksamhet. Salongen beskrivs som mysig och välkomnande med en lyxig känsla. Kunderna är så nöjda att de planerar att bli återkommande besökare och rekommenderar salongen varmt. Atmosfären uppskattas som lugn och skön, och bemötandet är mycket uppskattat.

FAQ om Frisörer i Sundsvall

Välkommen till vår FAQ för dig som letar efter information om frisörer i Sundsvall. Sundsvall är en stad med ett rikt utbud av frisörsalonger som erbjuder allt från klassiska klippningar till de senaste trenderna inom hårstyling och färgning. För att hjälpa dig att navigera i denna värld av hårskönhet har vi sammanställt en lista med vanliga frågor och svar. Oavsett om du är nyinflyttad, på besök eller en stadsveteran som letar efter en ny frisörupplevelse, hoppas vi att denna FAQ kommer att vara till hjälp. Läs mer om Restauranger i Sundsvall här.

Vad bör jag tänka på när jag väljer frisör i Sundsvall?

När du väljer frisör är det viktigt att tänka på salongens rykte, frisörernas erfarenhet och specialiseringar samt recensioner från tidigare kunder. Kolla även upp om salongen erbjuder de tjänster du är ute efter, som exempelvis balayage eller keratinbehandlingar. Det kan också vara en god idé att besöka salongen för en konsultation innan du bokar en tid, för att få en känsla av atmosfären och personalens bemötande. Prisnivån är också en faktor att beakta, så jämför gärna priser mellan olika salonger. Läs artikeln om ämnet Fotvård i Sundsvall här.

Hur ofta bör jag klippa mig?

Det beror på din hårtyp och den frisyr du har. Generellt rekommenderas det att klippa sig var 6-8 vecka för att bibehålla formen på din frisyr och förhindra kluvna toppar. Om du har en kort frisyr kan du behöva klippa dig oftare för att behålla stilen, medan du med långt hår kanske kan vänta lite längre mellan klippningarna. Om du är osäker kan din frisör i Sundsvall ge personliga rekommendationer baserade på ditt hår.

Kan jag boka tid online hos frisörer i Sundsvall?

Många frisörsalonger i Sundsvall erbjuder möjligheten att boka tid online genom deras hemsida eller via en bokningstjänst. Detta är ett smidigt sätt att se tillgängliga tider och välja en tidpunkt som passar dig. Dessutom kan du ofta välja vilken frisör du föredrar vid onlinebokningen. Om du inte hittar en onlinebokningstjänst, kan du alltid ringa direkt till salongen för att boka en tid.

Vad kostar en klippning i Sundsvall?

Priset på en klippning i Sundsvall kan variera beroende på salongens standard, frisörens erfarenhet och längden på ditt hår. I genomsnitt kan du räkna med att betala mellan 300 kr och 700 kr för en klippning. Det är alltid bäst att kolla prislistan på salongens hemsida eller att fråga vid bokning för att få en exakt prisuppgift. Kom ihåg att vissa behandlingar, som färgning eller speciella stylingar, kostar extra.

Finns det frisörer i Sundsvall som är specialiserade på barnklippningar?

Ja, det finns flera frisörer i Sundsvall som är specialiserade på att klippa barn och som har en barnvänlig miljö. Dessa frisörer är ofta utbildade i att hantera barn och har erfarenhet av att skapa en lugn och trygg atmosfär för de små. Det kan vara en bra idé att söka efter frisörsalonger som marknadsför sig som barnvänliga eller fråga bekanta om de har några rekommendationer.

Är det möjligt att få en hårbehandling samma dag som jag färgar håret?

Det är ofta möjligt att få en hårbehandling samma dag som du färgar håret, men det beror på vilken typ av behandling och färgning det handlar om. Många frisörer rekommenderar en djupgående hårinpackning efter färgning för att återfukta och skydda håret. Det är dock bäst att rådgöra med din frisör för att få en behandling som är anpassad efter ditt hårs behov och den specifika färgningsprocessen.

Nyheter

Frisörer i Sundsvall erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster för både män och kvinnor. Sundsvall är en stad i Västernorrlands län, belägen i landskapet Medelpad i Sverige. Staden har en livlig service- och handelssektor, och bland dessa tjänster finns ett antal frisörsalonger och barberare.

Här är några kortfattade punkter om frisörer i Sundsvall:

1. Mångfald av Salonger: Sundsvall har ett varierat utbud av frisörsalonger, från större kedjor till mindre, oberoende butiker. Det finns salonger som passar olika budgetar och stilpreferenser.

2. Tjänster: Förutom traditionella klippningar erbjuder många frisörer i Sundsvall färgning, slingor, styling, hårförlängningar, och ibland även skönhetsbehandlingar som manikyr och ansiktsbehandlingar.

3. Utbildning: Frisörer i Sverige, inklusive Sundsvall, genomgår yrkesutbildning och många har gesällbrev, vilket är ett bevis på att de har avslutat sin utbildning och praktik. Det finns också möjlighet att vidareutbilda sig till mästarbrev.

4. Bokning: Många frisörsalonger i Sundsvall erbjuder möjligheten att boka tider online, vilket gör det bekvämt för kunder att planera sitt besök.

5. Trender och Stilar: Frisörer i Sundsvall håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling och -vård för att kunna erbjuda moderna och stilfulla resultat.

6. Hållbarhet: Det finns en växande medvetenhet om miljön och hållbarhet bland frisörsalonger. Vissa salonger i Sundsvall kan erbjuda ekologiska och miljövänliga hårprodukter.

7. Evenemang och Erbjudanden: Frisörsalonger i Sundsvall kan också erbjuda särskilda paket och rabatter, särskilt under evenemang som studenten, bröllop eller andra festligheter.

8. Lokal Närvaro: Frisörer i Sundsvall är en del av det lokala näringslivet och bidrar till stadens ekonomi och gemenskap.

För att hitta den bästa frisören för dina behov i Sundsvall kan det vara bra att läsa recensioner, få rekommendationer från vänner eller kollegor, och eventuellt besöka några salonger för att känna på atmosfären och diskutera dina önskemål med frisörerna.