"Gym i Sundsvall erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter för alla fitnessnivåer, från moderna maskiner till gruppass och personlig träning i en välkomnande miljö."

Gym i Sundsvall

Sundsvall, en stad som pulserar av liv och rörelse, är inte bara känd för sin vackra natur och rika historia, utan även för sitt engagemang i hälsa och fitness. Gymkulturen har vuxit sig stark här, och för dem som söker en plats för att förbättra sin fysik, minska stressen eller bara hitta en social gemenskap, erbjuder Sundsvall en mängd alternativ. I denna artikel kommer vi att utforska några av de bästa gymmen i Sundsvall, vad de erbjuder, och hur du kan välja rätt gym för dina behov.

 • STC, Heffners Allé 52, 856 33 Sundsvall, Sverige
 • Friskis & Svettis Sundsvall, Bultgatan 10, 853 50 Sundsvall, Sverige
 • Ego City, Södra Järnvägsgatan 7, 3 tr, 852 37 Sundsvall, Sverige
 • RND GYM, Torggatan 9, 852 32 Sundsvall, Sverige
 • STC, Fridhemsgatan 122, 854 62 Sundsvall, Sverige
 • STC, Hakon Ahlbergs väg 30, 852 40 Sundsvall, Sverige
 • StarGym, Köpmangatan 14, 852 31 Sundsvall, Sverige
 • STC, Medborgargatan 27, 856 30 Sundsvall, Sverige
 • STC, Storgatan 25, 852 30 Sundsvall, Sverige
 • Ego Birsta, Södra Förmansvägen 5a, 857 53 Sundsvall, Sverige
 • Ego Storgatan, Storgatan 51, 852 37 Sundsvall, Sverige
 • Iron Works Health&Fitness Center, Södra Järnvägsgatan 13, 852 37 Sundsvall, Sverige

Hitta Rätt Gym i Sundsvall

Att välja rätt gym är avgörande för din träningsresa. Det första steget är att fundera över vad du värdesätter mest: är det närheten till hemmet eller jobbet, utrustningens kvalitet, eller kanske gruppträningsklasser? I Sundsvall finns det gym för alla preferenser, från stora anläggningar med ett brett utbud till mindre, mer specialiserade studior. Tänk på öppettider och medlemskapsavgifter, och tveka inte att besöka flera gym innan du fattar ditt beslut.

De flesta gym i Sundsvall erbjuder en prova-på-period eller gratis dagpass, vilket är ett utmärkt sätt att få en känsla för stället. Se också till att personalen är välutbildad och att de kan erbjuda stöd och rådgivning för att hjälpa dig att nå dina mål. Kom ihåg att miljön i gymmet ska få dig att känna dig bekväm och motiverad.

Träningsutrustning och Faciliteter

En av de största faktorerna vid val av gym är utrustningen och faciliteterna som erbjuds. De bästa gymmen i Sundsvall är utrustade med moderna maskiner för styrketräning, kardiovaskulära apparater och fria vikter. Dessutom kan de ha specialområden som funktionella träningszoner, crossfit-riggar och områden för personlig träning.

Det är inte bara maskinerna som räknas; rena och rymliga omklädningsrum, duschar och ibland även bastu eller ångbad förbättrar träningsupplevelsen. Vissa gym erbjuder även andra tjänster som kaféer, barnpassning och massage, vilket kan vara avgörande för dem med en hektisk livsstil.

Gruppträning och Klasser

För de som föredrar en mer strukturerad träningsform, erbjuder många gym i Sundsvall ett brett utbud av gruppträningsklasser. Det kan vara allt från yoga och pilates till spinning och boxning. Gruppklasser är ett fantastiskt sätt att hålla motivationen uppe och träffa nya människor.

En del gym har specialiserade instruktörer för olika träningsformer, och det är värt att undersöka vilka klasser som finns tillgängliga och hur de passar in i ditt schema. Att engagera sig i en klass kan också vara ett bra sätt att lära sig nya träningsmetoder och förbättra sin teknik under ledning av en erfaren instruktör.

Personlig Träning och Coaching

Om du är ny på gymmet eller vill ta din träning till nästa nivå kan personlig träning vara lösningen. I Sundsvall erbjuder många gym tjänster av certifierade personliga tränare som kan skräddarsy ett träningsprogram efter dina behov och mål. De kan även hjälpa till med kostplanering och livsstilsförändringar.

En bra personlig tränare kommer att hålla dig ansvarig, utmana dig och se till att du tränar säkert och effektivt. Det är en investering i din hälsa som kan ge resultat som varar livet ut. Många gym erbjuder paketlösningar för personlig träning, vilket kan göra det mer prisvärt.

Medlemskap och Prissättning

Priset för gymmedlemskap kan variera stort i Sundsvall, beroende på gymmets storlek, läge och utbud av tjänster. Det är viktigt att överväga vilken typ av medlemskap som passar bäst för dig – månadsvis, kvartalsvis eller kanske ett årskort. Vissa gym erbjuder rabatter för studenter, seniorer eller företagsgrupper. Här finns en artikel på samma tema: Veterinär i Sundsvall.

Var uppmärksam på eventuella anmälningsavgifter eller bindningstider. Jämför olika gym och vad de inkluderar i sina medlemskap. Vissa kan inkludera klasser och tillgång till alla faciliteter, medan andra kan ha tilläggskostnader för vissa tjänster.

Hälsotrender och Community

En intressant aspekt av gymkulturen i Sundsvall är dess fokus på hälsotrender och community. Många gym anordnar evenemang, utmaningar och sociala sammankomster som främjar en känsla av gemenskap bland medlemmarna. Detta kan vara extra motiverande och bidra till en positiv och inkluderande atmosfär.

Att vara del av ett gym i Sundsvall är inte bara en plats för träning utan även en social hubb. Det är en plats där människor med liknande mål kan mötas, utbyta idéer och inspirera varandra. Detta community-perspektiv kan vara avgörande för långsiktig träningsglädje och engagemang.

Att välja rätt gym i Sundsvall handlar om att hitta en plats som inte bara uppfyller dina träningsbehov utan även stödjer din livsstil och personliga mål. Med en uppsjö av alternativ tillgängliga, är det säkert att det finns ett gym som passar just dig. Ta steget och börja din resa mot en hälsosammare framtid redan idag.

STC

Omdömen: 4.5 (97 omdömen)

Adress: Heffners Allé 52, 856 33 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-14 17 80

Öppettider:

Måndag: 05:00–00:00

Tisdag: 05:00–00:00

Onsdag: 05:00–00:00

Torsdag: 05:00–00:00

Fredag: 05:00–00:00

Lördag: 05:00–00:00

Söndag: 05:00–00:00


Webbplats

Screenshot of STC

STC på Heffners Allé 52 i Sundsvall är ett gym som erbjuder en bred variation av träningsmöjligheter för sina medlemmar. Med en industriell interiör och en familjär atmosfär är det en plats där människor i alla åldrar kan träna styrka och kondition. Gymmet är utrustat med moderna träningsmaskiner, fria vikter och funktionella ytor, samt erbjuder ett brett utbud av gruppträningspass för att passa olika intressen och träningsnivåer.

Utbudet inkluderar bland annat:
– Gymträning: Med ett stort urval av träningsmaskiner för olika muskelgrupper.
– Gruppträning: En chans att vara en del av en gemenskap och njuta av instruktörsledda pass.
– STC HIIT: High Intensity Interval Training, en högintensiv träningsform som passar alla åldrar och fysiska förutsättningar.
– Funktionell yta: Ett område för att träna teknik och styrka, sträcka ut muskler eller hitta lugnet.
– Utomhusträning: Instruktörsledda träningar utomhus.
– Personlig tränare: För de som vill ta sin träning till nästa nivå med hjälp av en expert.

Gymmet har generösa öppettider, från 05.00 till 24.00 varje dag, med varierande bemannade tider där personal finns på plats för att assistera medlemmarna. Det finns även avvikande öppettider under högtider.

STC Sundsvall Norra Kajen har dessutom en uppsättning kvalificerade instruktörer som kan hjälpa medlemmar att nå sina träningsmål. Några av instruktörerna som nämns är Abdallah Nassor, Andreas Forsmark, Anna Bylin, Anna Maria Nord, Christer Nilsson, Daniel Granstrand, Elin Krosse och Emma Keum Hwa Lennholm.

För de som är intresserade av att bli medlemmar erbjuder STC flexibla medlemskap som kan anpassas efter individuella behov och träningsmål. Det finns också en prislista och kampanjer tillgängliga för de som vill få mer värde för sitt medlemskap. Gymmet har en hemsida där medlemmar kan logga in, boka pass, och hantera sitt konto.

Kontaktuppgifterna för STC Sundsvall Norra Kajen är:
– Telefonnummer: 060-141780 / 073-0893752
– E-post: [email protected]

För de som vill ha mer information eller är intresserade av att bli medlemmar kan de besöka STC:s webbplats eller kontakta gymmet direkt.

Kundomdömen för STC

Kundomdömena visar blandade åsikter om gymmet. Å ena sidan beskrivs det som ett av de bättre gymmen med en fräsch och luftig miljö, gott om utrustning och flera ”rack” för olika övningar, samt att personalen är trevlig och serviceminded. Omklädningsrummen är också okej med avdelade duschar och tillräckligt med skåp.

Å andra sidan finns det kritik mot gymmets temperatur och luftkvalitet, brist på engagemang från personalen, och att utrustningen inte uppdateras, vilket gör att medlemmar kan tröttna. Dessutom nämns det att viktställens placering gör det besvärligt att bära vikterna till vissa maskiner. Även om det inte nämns många minus, efterfrågas specifika maskiner som en hack squat och en belt squat.

Sammanfattningsvis verkar gymmet ha både sina starka sidor och områden som kan förbättras, med ett behov av att modernisera och uppdatera utrustningen för att hålla medlemmarna engagerade.

Friskis & Svettis Sundsvall

Omdömen: 4.4 (222 omdömen)

Adress: Bultgatan 10, 853 50 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-17 30 69

Öppettider:

Måndag: 06:30–22:00

Tisdag: 06:30–22:00

Onsdag: 06:30–22:00

Torsdag: 06:30–22:00

Fredag: 06:30–19:00

Lördag: 08:30–17:30

Söndag: 10:00–21:30


Webbplats

Screenshot of Friskis & Svettis Sundsvall

Friskis & Svettis Sundsvall är en del av den större Friskis & Svettis-rörelsen, som är en ideell förening med fokus på träning och hälsa. Deras anläggning på Bultgatan 10, 853 50 Sundsvall, är en plats där medlemmar kan delta i olika former av fysisk aktivitet, från gruppträning till individuell träning i gymmet.

Föreningen erbjuder ett brett utbud av träningspass som är utformade för att passa olika intressen och konditionsnivåer. Deras verksamhet är inte bara inriktad på fysisk träning utan också på att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär där medlemmar kan känna gemenskap och glädje i sin träning.

Friskis & Svettis Sundsvall har öppettider som tillgodoser de flesta scheman, och de erbjuder även onlineträning för de som föredrar att träna hemifrån. Dessutom finns det möjligheter att boka tid för massage, få hjälp av en fysioterapeut eller anlita en personlig tränare (PT) för att få en mer individanpassad träningsupplevelse.

För de som vill engagera sig mer i föreningen finns det möjligheter att bli funktionär och hjälpa till med olika uppgifter. Detta är ett sätt att bidra till gemenskapen och hjälpa andra att komma i rörelse.

Kontaktuppgifterna för Friskis & Svettis Sundsvall är:
– Telefon: 060-17 30 69
– E-post: [email protected]
– Swish: 123 199 9630

Verksamhetsledaren heter Anna Ericsson och kan nås via e-post på [email protected]. Styrelseordföranden är Michael Jacobsen och kan kontaktas på [email protected].

Friskis & Svettis Sundsvall har också en närvaro på sociala medier, där de delar information och inspiration kring träning och aktiviteter. De har sidor på både Facebook och Instagram, där medlemmar och intresserade kan följa dem för uppdateringar och nyheter.

Friskis & Svettis Sundsvall har en integritetspolicy och använder cookies på sin webbplats för att förbättra användarupplevelsen, personalisera innehåll och annonser, samt för att analysera trafik. De delar också information om användningen av deras webbplats med sina sociala medier, annonserings- och analyspartners.

För att bli medlem eller förnya medlemskapet kan man besöka deras webbplats och följa instruktionerna för att köpa kort eller registrera sig online. De har även ett system för att boka pass och hantera medlemskap via deras webbplats.

Kundomdömen för Friskis & Svettis Sundsvall

Kunderna uppskattar det rymliga och fräscha gymmet som erbjuder något för alla, oavsett ålder eller förmåga. Personalen beskrivs som trevliga och tillmötesgående, och atmosfären är avslappnad och välkomnande. Gymmet är inte det trendigaste, men det är en plats för fokuserad träning utan att känna sig påträngd. Priserna och maskinerna är bra, även om det finns behov av underhåll, särskilt på kabelmaskinerna, som skulle må bra av lite smörjning. Spinningcyklarna är lite slitna, men det finns tillgång till dusch och bastu efter passen. Gymmet ligger lite avsides, men det kompenseras av kvaliteten på faciliteterna. Dock finns det några nackdelar såsom en konstig planlösning där omklädningsrummen är långt från entrén och det finns begränsad tillgång till spinningrummet. Dessutom är skåpen små och omklädningsrummens dörrar ger insyn, vilket kan vara ett problem för integriteten. Trots detta är gymmet mycket uppskattat för dess öppna och luftiga utrymmen.

Ego City

Omdömen: 4.5 (190 omdömen)

Adress: Södra Järnvägsgatan 7, 3 tr, 852 37 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-17 25 95

Öppettider:

Måndag: 04:00–00:00

Tisdag: 04:00–00:00

Onsdag: 04:00–00:00

Torsdag: 04:00–00:00

Fredag: 04:00–00:00

Lördag: 04:00–00:00

Söndag: 04:00–00:00


Webbplats

Screenshot of Ego City

Ego City är en del av en kedja av träningsanläggningar som finns på olika platser i Sundsvall och dess omgivningar. Enligt den tillhandahållna datan erbjuder Ego City ett brett utbud av träningsmöjligheter, inklusive gruppträning, individuell träning, personlig träning och Itrim-programmet för viktminskning. De har också faciliteter som solarium och sjukgymnastik.

Adressen Södra Järnvägsgatan 7, 3 tr, 852 37 Sundsvall, Sverige, anger platsen för Ego City i Sundsvall. Det verkar som att anläggningen ligger på tredje våningen, vilket kan vara relevant för besökare som letar efter gymmet.

Ego City har en dopingpolicy, vilket visar att de är engagerade i att främja en hälsosam och rättvis träningsmiljö. De har även en medlemsdag med olika aktiviteter och erbjudanden för sina medlemmar, vilket kan vara ett tillfälle för intresserade att lära känna gymmet och dess tjänster.

För de som är intresserade av att bli medlemmar erbjuder Ego City möjligheten att boka pass och anmäla sig online. De har också en app som kan underlätta bokningen och ge tillgång till ytterligare information om scheman och passförklaringar.

Ego City verkar också ha en nyhet för hösten kallad ”Roll & Release”, som är en form av självmassage eller myofascial release som kan vara fördelaktigt före eller efter träning.

För att hålla medlemmarna och intressenterna uppdaterade publicerar Ego City nyheter och information om kommande händelser och program på sin hemsida. De uppmuntrar även medlemmar att följa dem på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna och erbjudandena.

Ego City är en del av ett större nätverk som heter KlubbSverige, vilket antyder att medlemmar kan ha möjlighet att träna på andra anläggningar inom samma nätverk när de är borta från sin hemstad. Om man vill kontakta Ego City för mer information finns det ett telefonnummer (060-17 25 95) och sannolikt även andra kontaktvägar som e-post eller kontaktformulär på deras hemsida.

Kundomdömen för Ego City

Kunderna uppskattar generellt det gym i Sundsvall som erbjuder bra utrustning, trevlig och hjälpsam personal samt möjligheten för pensionärer att få coaching på onsdagar. Gymmet anses vara ett av de bättre i området med ett omfattande utbud för seriös träning och en avslappnad atmosfär tack vare dämpad belysning och TV-skärmar. Dock finns det några nackdelar som nämns, bland annat behovet av underhåll för löpbanden som låter högt, svagt wifi i vissa delar av gymmet, och otillräcklig integritet i duscharna på grund av genomskinligt glas. Dessutom rapporteras det om höga temperaturer under sommarmånaderna. Kunderna efterfrågar även mer träningssupport för nybörjare. Trots dessa mindre brister, är intrycket av gymmet positivt, med en överraskande stor yta och lärarledda pass som kan bokas via en app.

RND GYM

Omdömen: 4.7 (11 omdömen)

Adress: Torggatan 9, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-744 00 00

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of RND GYM

RND Gym är en träningsanläggning belägen på Torggatan 9 i Sundsvall. Gymmet erbjuder en inspirerande och utvecklande miljö för sina medlemmar, med en inriktning på att skapa träningsglädje och stark utveckling för alla oavsett träningsnivå eller mål. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket gör det möjligt för medlemmarna att träna när det passar dem bäst.

RND Gym har ett brett utbud av tjänster och resurser för att hjälpa sina medlemmar att nå sina träningsmål. De erbjuder bland annat:

– Afterwork träning: En möjlighet för medlemmar att träna bort veckans stress.
– Gruppträning: Träning i grupp under säkra och effektiva former.
– Idrottsnutrition: Råd och hjälp med kostupplägg för optimal prestation.
– Idrottsoptimering: Utveckling av individuella mål inom olika idrotter.
– Löputveckling: Förbättring av löpteknik och löparglädje.
– Personlig träning: Individuellt anpassad träning med en personlig tränare (PT).

Utöver detta samarbetar RND Gym med Teamed för att erbjuda ytterligare expertis inom olika områden:

– Dietist: För optimering av kost för idrottssatsning eller viktförändringar.
– Hälsoutvecklare: Stöd för en långsiktig och hållbar hälsoutveckling.
– Naprapat: Hjälp med återträning efter skada och förebyggande träning.

RND Gym har även specifika grupper som ”Gubbklubbens PT-Grupp” och ”Power Pinglornas PT-Grupp”, vilket antyder att de har specialiserade program för olika demografiska grupper.

Gymmet har en filosofi om att skapa en trygg och inspirerande miljö där medlemmarna kan träna sig fria från skador samtidigt som de förbättrar sin totala prestation. De lägger stor vikt vid individens mål och erbjuder en startpunkt för alla som börjar sin idrottsoptimering med kostregistrering och screening för att identifiera eventuella hinder.

För de som är intresserade av att bli medlemmar, erbjuder RND Gym flexibla medlemskap och har en tydlig prisstruktur. De erbjuder även tips och råd på sin webbplats för att hjälpa medlemmar att optimera sin träning.

Kontakten med gymmet kan ske via e-postadressen [email protected] eller telefonnummer 060-744 00 00. För mer information och för att bli medlem kan intresserade besöka deras webbplats rndgym.se.

Det är värt att notera att viss information, som till exempel RND Run och RND OCR, verkar vara under utveckling eller planering, vilket tyder på att gymmet strävar efter att expandera och erbjuda ännu fler specialiserade träningsmöjligheter i framtiden.

Kundomdömen för RND GYM

Kunderna är överlag nöjda med gymmet, som erbjuder alla nödvändigheter samt kreativa träningsmöjligheter som skiljer sig från andra gym i staden. Gymmet uppskattas för att vara välutrustat trots sin relativt lilla storlek och för att det sällan är trångt, vilket eliminerar väntetid vid utrustningen. Lokalerna beskrivs som fräscha och personalen som mycket trevlig. Gymmet karakteriseras som familjärt och har enligt kunderna allt man kan förvänta sig av ett gym, plus lite till.

STC

Omdömen: 4.3 (30 omdömen)

Adress: Fridhemsgatan 122, 854 62 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-14 17 80

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of STC

STC Sundsvall Skönsmon på Fridhemsgatan 122 i Sundsvall är ett gym som erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter för sina medlemmar. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket gör det möjligt för medlemmarna att träna när som helst på dygnet, även om det inte finns någon personal på plats. Här är några av de tjänster och bekvämligheter som STC Sundsvall Skönsmon erbjuder:

1. Gymträning: Gymmet är utrustat med moderna träningsmaskiner som tillåter medlemmarna att träna olika muskelgrupper och utföra en rad olika övningar.

2. Barnvagn på gymmet: Medlemmar kan ta med sina barn i barnvagn under bemannade tider och innan klockan 15.00, vilket gör det lättare för föräldrar att få tid för träning.

3. Cyklar: Gymmet har cyklar som medlemmarna kan använda för att förbättra sin kondition och uthållighet.

4. Funktionell yta: En yta där medlemmar kan träna funktionell träning, teknik och styrka, samt utföra stretching och avslappningsövningar.

5. Personlig tränare: Gymmet erbjuder tjänster av personliga tränare som kan hjälpa medlemmarna att nå sina träningsmål genom individuellt anpassade program och övningar.

6. Rodd: Roddmaskiner finns tillgängliga för de som vill träna upp sin styrka och kondition, oavsett om man är kanotist eller ej.

Kontaktuppgifterna till gymmet inkluderar telefonnummer 060-141780 / 073-0893752 och e-postadressen [email protected]. Medlemskap kan köpas direkt via deras hemsida, där olika typer av medlemskap erbjuds för att passa olika behov och önskemål.

STC Sundsvall Skönsmon verkar vara en del av en större kedja av gym, vilket innebär att medlemmar kan ha tillgång till andra STC-gym i området. Det finns också en app där medlemmar kan boka pass och hantera sina konton.

För ytterligare information om priser, kampanjer, och specifika tjänster som erbjuds av STC Sundsvall Skönsmon, skulle det vara bäst att besöka deras officiella hemsida eller kontakta dem direkt. De verkar också ha en närvaro på sociala medier där de kan dela uppdateringar och information med sina medlemmar.

Kundomdömen för STC

Kunderna uppskattar att gymmet i Skönsmon har bra utrustning för dess storlek och att det ligger nära vilket gör det möjligt för dem att träna när de vill. De är dock missnöjda med att andra gymgångare inte rengör utrustningen efter användning, särskilt under pandemitider då de också tycker att det tillåts för många personer i lokalen. Det finns inga bastumöjligheter och en begränsad mängd bänkar för fria vikter. Gymmet beskrivs som att ha grundläggande maskiner och vikter, även om det är lite lågt i tak, men det erbjuder det mesta som behövs för träning.

STC

Omdömen: 4 (49 omdömen)

Adress: Hakon Ahlbergs väg 30, 852 40 Sundsvall, Sverige

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of STC

STC i Sundsvall Sidsjön, beläget på Hakon Ahlbergs väg 30, 852 40 Sundsvall, erbjuder en bred variation av träningsmöjligheter för sina medlemmar.

**Träningsutbud:**
– **Gymträning:** STC Sundsvall Sidsjön har ett stort utbud av moderna träningsmaskiner för att möjliggöra en omfattande gymträning.
– **Barnvagn på gymmet:** Medlemmar kan ta med sina barn i barnvagn under bemannade tider och innan kl. 15.00.
– **Cyklar:** Gymmet erbjuder cyklar som ett sätt att förbättra konditionen.
– **Funktionell yta:** Det finns en funktionell yta för teknik- och styrketräning samt stretching och avslappning.
– **Personlig tränare:** Medlemmar kan ta sin träning till nästa nivå med hjälp av personliga tränare.
– **Rehab:** STC erbjuder rehabträning för de som behöver återhämta sig efter en skada.

**Öppettider:**
Gymmet är öppet dygnet runt, vilket ger medlemmarna flexibiliteten att träna när det passar dem bäst. Det verkar dock inte finnas några bemannade tider angivna, vilket antyder att det kan vara en obemannad anläggning.

**Kontaktuppgifter:**
– Telefonnummer: 060-141780 / 073-0893752
– E-post: [email protected]

**Medlemskap:**
STC erbjuder flexibla medlemskap för att passa olika behov och livsstilar.

**Ytterligare information:**
– Gymmet har ljusa lokaler och en atmosfär där endorfiner flödar i takt till musiken.
– Det finns möjlighet att träna på flera STC-gym i Sundsvall.
– STC har en app där medlemmar kan boka pass och hantera sitt konto.
– Webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, samla in statistik och rikta marknadsföring.

För mer detaljerad information om tjänster, erbjudanden och eventuella kampanjer, är det bäst att kontakta STC direkt eller besöka deras webbplats.

Kundomdömen för STC

Kunderna har blandade åsikter om gymkedjan STC. En kund uttrycker starkt missnöje efter att ha fått betalningskrav från Collectia utan förvarning när ett bankkort spärrats, vilket ledde till direkt avslutat medlemskap och en avsikt att avråda andra från att ansluta sig till kedjan. Andra kunder ger positiv feedback om gymmets faciliteter och utrustning, men noterar brister som oorganiserade viktskivor, brist på vissa maskiner och fria vikter, samt att det inte finns kallt vatten att dricka. Trots detta uppskattas den rena och fräscha miljön, variationen av maskiner, och att gymmet sällan är överfullt. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket ses som en fördel, även om det kan vara trångt under vissa tider på dagen.

StarGym

Omdömen: 4.2 (103 omdömen)

Adress: Köpmangatan 14, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 072-500 46 00

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of StarGym

StarGym är en gymkedja med anläggningar på flera orter i Sverige, inklusive Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik (Ö-vik), Timrå, Skellefteå och Holmsund. De erbjuder sina medlemmar möjligheten att träna på alla deras gym med ett och samma kort, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för medlemmarna.

Adressen för StarGyms anläggning i Sundsvall är Köpmangatan 14, 852 31 Sundsvall. För att kontakta dem kan man ringa Tim på telefonnummer 072 500 46 00 eller skicka e-post till [email protected]. De har även en webbplats där man kan hitta mer information om deras tjänster, köpa engångsträning eller bli medlem.

StarGyms slogan ”Come as you are. Leave as a Star.” antyder att de strävar efter att hjälpa sina medlemmar att uppnå sina fitnessmål och uppleva en positiv förändring genom sin träning.

Sammanfattningsvis är StarGym en gymkedja med flera anläggningar i Sverige som erbjuder sina medlemmar möjligheten att träna på olika orter. De verkar ha en inriktning på att hjälpa sina medlemmar att uppnå personlig utveckling och förbättring genom träning.

Kundomdömen för StarGym

Kunderna är överlag mycket nöjda med gymmet, särskilt när det gäller priset, utrustningens kvalitet, och renligheten. Det finns dock klagomål om störande beteende från yngre killar som inte blir åtgärdade. Kundservicen har fått beröm, särskilt när det gäller hjälp med appen. Gymmets tillgänglighet och läge uppskattas också, och miljön beskrivs som lugn med en trevlig atmosfär.

STC

Omdömen: 4 (45 omdömen)

Adress: Medborgargatan 27, 856 30 Sundsvall, Sverige

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of STC

STC (Sundsvall Skönsberg) på Medborgargatan 27 i Sundsvall, erbjuder en träningsanläggning som är tillgänglig dygnet runt för sina medlemmar. Med ett industriellt och välkomnande interiördesign är detta gym utrustat för att tillgodose en mängd olika träningsbehov och målsättningar.

Här är några av de tjänster och faciliteter som erbjuds på STC Sundsvall Skönsberg:

1. Gymträning: Med ett brett sortiment av moderna träningsmaskiner och utrustning, kan medlemmarna njuta av en fullständig träningsupplevelse.

2. Barnvagn på gymmet: Det är möjligt att ta med barn i barnvagn under bemannade tider och innan klockan 15.00, vilket gör det enklare för föräldrar att träna.

3. Cyklar: Cyklar finns tillgängliga för att förbättra kondition och uthållighet.

4. Funktionell yta: Ett område där medlemmar kan träna teknik och styrka, utföra stretching eller bara hitta lugnet.

5. Personlig tränare: Professionella tränare finns på plats för att hjälpa medlemmar att nå sina personliga träningsmål.

6. Rehab: STC erbjuder rehabträning och rådgivning för de som återhämtar sig från skador.

Gymmet är obemannat, men medlemmar har tillgång till anläggningen dygnet runt, vilket ger flexibilitet för de som föredrar att träna under mindre traditionella tider.

För de som är intresserade av att bli medlemmar finns det olika medlemskap att välja mellan, och man kan köpa kort direkt via deras hemsida. STC Sundsvall Skönsberg erbjuder också andra tjänster som livsstilsprogram, personlig träning och möjlighet att provträna på gymmet.

För ytterligare information och för att hantera bokningar, STC har en app tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play. Genom appen kan medlemmar boka pass och hantera sina konton.

STC:s webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, samla statistik och rikta marknadsföring baserat på användarbeteende. Besökare kan läsa mer om deras användning av cookies i deras cookie policy och justera sina inställningar om så önskas.

För frågor och support kan medlemmar och intresserade kontakta STC via e-postadressen [email protected] eller genom att ringa till de angivna telefonnumren 060-141780 / 073-0893752.

Kundomdömen för STC

Kunderna verkar ha blandade uppfattningar om gymmet. En återkommande kritik är att det ofta är för mycket folk, vilket kan hindra en effektiv träning. Dessutom nämns bristen på tvål och adekvat desinfektionsmedel på toaletterna som ett problem. Å andra sidan uppskattas gymmets öppettider, då det är tillgängligt dygnet runt, och dess utbud anses vara tillräckligt. Gymmet beskrivs även som fräscht och rymligt, men det noteras att det saknar bumpervikter. Slutligen anses gymmet vara bra för sin storlek, vilket indikerar att det trots vissa brister uppfyller de grundläggande behoven för ett mindre gym.

STC

Omdömen: 4 (40 omdömen)

Adress: Storgatan 25, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-14 17 80

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of STC

STC (Sundsvall City) på Storgatan 25 i Sundsvall, Sverige, är ett modernt och topprenoverat gym som erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter för sina medlemmar. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket gör det tillgängligt för alla oavsett när på dygnet man föredrar att träna. Här är några av de huvudsakliga aspekterna av STC Sundsvall City baserat på den tillhandahållna informationen:

**Träningsutbud:**
– **Gymträning:** Ett brett utbud av moderna träningsmaskiner.
– **Gruppträning:** Möjligheten att delta i gemensamma och energifyllda gruppträningspass.
– **STC HIIT:** High Intensity Interval Training, en högintensiv träningsform som passar alla åldrar och fysiska förutsättningar.
– **Fria vikter:** En sektion med hantlar, skivstänger och kettlebells.
– **Funktionell yta:** Ett område för att träna teknik och styrka, utföra stretching eller återhämtning.
– **Personlig tränare:** Tillgång till personliga tränare som kan hjälpa medlemmar att nå sina träningsmål.

**Öppettider:**
Gymmet är obemannat på större helgdagar men erbjuder bemannade tider under vissa dagar och timmar i veckan. Det är dock öppet dygnet runt för medlemmar.

**Instruktörer:**
En lista över instruktörer som arbetar på gymmet är tillgänglig, inklusive namn som Andreas Forsmark, Frida Pettersson, Frida Söderström, Joanna Lenner och Maria Rojas.

**Medlemskap:**
STC Sundsvall City erbjuder flexibla medlemskap i olika varianter för att passa olika behov och träningspreferenser.

**Kontaktinformation:**
– Telefonnummer: 060-141780 / 073-0893752
– E-post: [email protected]

**Övrigt:**
Webbplatsen nämner även information om cookies och hur de används för att förbättra användarupplevelsen, samla in statistik och rikta marknadsföring.

STC Sundsvall City verkar vara en träningsanläggning som sätter medlemmarnas behov i fokus, med ett brett utbud av träningsmöjligheter och tillgänglighet som gör det enkelt för människor att integrera träning i sin vardag.

Kundomdömen för STC

Kunderna har blandade upplevelser av gymmet på Storgatan. Efter en ombyggnad upplevs gruppträningen som högljudd och vikterna som stökiga, med en del av personalen som verkar ointresserad. Luftkvaliteten och temperaturen är också kritiserad. Gymmet är nyrenoverat med bra utrustning, men det finns klagomål på att besökare inte torkar av maskiner efter användning. En potentiell ny medlem var besviken över att provträning inte erbjuds och bemötandet av receptionspersonalen var snorkigt. Kommunikationen angående öppettider kritiseras för att vara förvirrande och otillräcklig. Trots detta finns det positiva omdömen om trevlig och hjälpsam personal, ett bra utbud av redskap och maskiner, samt uppskattade gruppövningar.

Ego Birsta

Omdömen: 4.3 (56 omdömen)

Adress: Södra Förmansvägen 5a, 857 53 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-17 25 95

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of Ego Birsta

Ego är en träningsanläggning som har flera gym runtom i Sundsvall, Sverige. Ego Birsta, som är beläget på Södra Förmansvägen 5a, 857 53 Sundsvall, är en av dessa anläggningar. Från den information du har gett, kan vi utläsa att Ego-kedjan erbjuder en rad olika tjänster, inklusive:

– Gruppträning
– Individuell träning
– Personlig träning
– Viktminskningsprogram genom Itrim
– Solarium
– Sjukgymnastik

De har även en dopingpolicy, vilket tyder på att de tar antidopningsarbete på allvar. Det finns även möjlighet att träna på andra gym i samma kedja genom något som kallas KlubbSverige, vilket kan vara ett medlemskap som ger tillgång till flera gym inom samma nätverk.

Webbsidan uppmanar besökare att bli medlemmar och att boka pass, vilket antyder att de har ett bokningssystem för sina träningspass. De har också ett schema och passförklaringar tillgängliga, vilket kan hjälpa medlemmar att förstå och planera sina träningspass.

Det finns även information om senaste nyheter och evenemang, som en uppmärksamhetsvecka mot doping och en medlemsdag med olika aktiviteter och erbjudanden.

Kontaktinformationen som listas är ett telefonnummer (060-17 25 95) och det nämns även sociala medier, vilket tyder på att gymmet är aktivt online och kan nås för ytterligare information och uppdateringar. För mer detaljerad och aktuell information om Ego Birsta och dess tjänster, rekommenderar jag att besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

Kundomdömen för Ego Birsta

Kunderna verkar överlag nöjda med gymmet och dess utbud av träningsredskap, vilket gör det till ett bra ställe för kroppsträning och viktnedgång. Det finns gott om utrymme, särskilt för crossfit och klasser, och atmosfären beskrivs som luftig och fräsch. Gymmet är välutrustat, men vissa kunder påpekar att det kan vara trångt runt maskinerna på nedre våningen och att det är brist på lösa vikter och maskiner. Det noteras även att vissa medlemmar inte plockar undan efter sig. Trots detta anses gymmet vara värt pengarna för ett friskare liv och för dem som söker ett välsorterat gym, även om de som söker mer variation kanske bör överväga en av de andra anläggningarna inom samma kedja.

Ego Storgatan

Omdömen: 4.3 (160 omdömen)

Adress: Storgatan 51, 852 37 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-17 25 95

Öppettider:

Måndag: Öppet dygnet runt

Tisdag: Öppet dygnet runt

Onsdag: Öppet dygnet runt

Torsdag: Öppet dygnet runt

Fredag: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt


Webbplats

Screenshot of Ego Storgatan

Ego Storgatan är ett gym beläget på adressen Storgatan 51 i Sundsvall, Sverige. Det är en del av en kedja av Ego-gym som finns på olika platser i regionen, inklusive Ego City, Ego Birsta, Ego Alnö, Ego Matfors, Ego Nolby, Ego Svartvik och Ego CrossFit. Ego Storgatan erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter för sina medlemmar, inklusive gruppträning, individuell träning och personlig träning. De har även specifika program som Itrim för viktminskning.

Gymmet tillhandahåller även solarium och sjukgymnastik som en del av dess tjänster. För de som är intresserade av att följa med i klasser och träningsscheman erbjuder Ego information om schema och passförklaringar, vilket hjälper medlemmar att planera sina träningspass.

Ego Storgatan har en tydlig dopingpolicy, vilket visar deras engagemang i att främja en ren och rättvis träningsmiljö. De uppmärksammar antidopningsarbete och deltar i initiativ som nationella uppmärksamhetsveckor mot doping.

För de som är intresserade av att bli medlemmar på gymmet finns det möjlighet att boka pass och bli medlem direkt via deras webbplats. Ego Storgatan håller också sina medlemmar uppdaterade med de senaste nyheterna och händelserna, såsom medlemsdagar, specialpass och introduktion av nya träningsprogram.

Kontaktinformationen för Ego Storgatan är 060-17 25 95, och de har närvaro på sociala medier för att engagera sig med sin community och hålla medlemmarna informerade.

Utifrån den tillhandahållna datan verkar det som att Ego Storgatan är en modern och välskött anläggning som erbjuder en mängd olika träningsalternativ för att passa olika behov och fitnessnivåer. De lägger också stor vikt vid att skapa en positiv och stödjande gemenskap för sina medlemmar.

Kundomdömen för Ego Storgatan

Kunderna uppskattar gymmet för dess samarbete med fysioterapeuter, vilket hjälper till att skapa anpassade träningsprogram, särskilt för rehabilitering. De är också nöjda med renligheten, tack vare tillgången på tvållösning för att torka av utrustningen. Introduktionspassen med personalen, som ger en grundlig genomgång av maskinerna, får positiva omdömen. Gymmet beskrivs som öppet, stort, luftigt och fräscht, men det finns en önskan om fläktar för bättre ventilation. Studentrabatten uppskattas för att göra medlemskapet mer prisvärt.

Å andra sidan finns det kritik mot gymmets tillgänglighet då det ibland är svårt att använda kortet för att komma in, vilket kan leda till långa väntetider. Dessutom är vissa kunder missnöjda med bokningssystemet för klasser, som kräver att man bokar två dagar i förväg och avbokar senast kvällen innan, vilket kan resultera i en veckas bokningsspärr vid sen avbokning. Det finns en känsla av att bokningssystemet är mer till för gymmets fördel än för medlemmarnas, och en jämförelse görs med hur andra gymkedjor hanterar bokningar och avbokningar mer flexibelt.

Iron Works Health&Fitness Center

Omdömen: 4.8 (81 omdömen)

Adress: Södra Järnvägsgatan 13, 852 37 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-753 92 39

Öppettider:

Måndag: 09:00–20:00

Tisdag: 09:00–20:00

Onsdag: 09:00–20:00

Torsdag: 09:00–20:00

Fredag: 09:00–20:00

Lördag: 10:00–15:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Iron Works Health&Fitness Center 24/7 Öppet för medlemmar dygnet runt!

Iron Works Health&Fitness Center på Södra Järnvägsgatan 13, 852 37 Sundsvall, är ett gym som erbjuder medlemmar tillgång till sina faciliteter 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Detta innebär att medlemmar kan träna när det passar dem bäst, oavsett om det är tidigt på morgonen, sent på kvällen eller mitt i natten.

Gymmet kan erbjuda ett brett utbud av träningsutrustning för kardiovaskulär träning, styrketräning och funktionell träning. Det kan också finnas gruppträningsklasser, personlig träning och andra hälso- och fitnessrelaterade tjänster. Bekvämligheten med öppettider dygnet runt gör det möjligt för personer med varierande scheman, såsom skiftarbetare eller de som föredrar att träna under mindre trafikerade tider, att bibehålla en regelbunden träningsrutin.

För att få mer specifik information om Iron Works Health&Fitness Center, inklusive medlemskap, priser, tillgängliga träningsklasser och faciliteter, är det bäst att kontakta gymmet direkt via deras officiella hemsida, telefonnummer eller genom att besöka platsen personligen. Om det finns några sociala medier eller recensionssidor kan det också vara en god idé att kolla in dessa för att få en känsla av gymmets gemenskap och kundnöjdhet.

Kundomdömen för Iron Works Health&Fitness Center

Kunderna är överväldigande positiva om gymmet och betonar dess utmärkta faciliteter, maskiner och renlighet. Personalen får höga betyg för sitt trevliga bemötande och expertis inom träning. Gemenskapen och den välkomnande atmosfären där alla hälsar på varandra uppskattas särskilt. Tillgängligheten är en annan styrka, med öppettider dygnet runt. Trots några små brister ger kunderna gymmet högsta betyg och värdesätter dess moderna utrustning kombinerat med en enkel och trivsam miljö.

FAQ om Gym i Sundsvall

Välkommen till vår FAQ om gym i Sundsvall! Sundsvall är en stad som erbjuder ett brett utbud av gym och fitnesscenter för alla typer av träningsentusiaster. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet, finns det många alternativ som kan passa dina behov. I den här guiden har vi samlat de vanligaste frågorna om att träna på gym i Sundsvall, från medlemskap och öppettider till personlig träning och gruppklasser. Vi hoppas att denna information hjälper dig att hitta rätt gym och gör din träningsresa både inspirerande och givande.

Vilka typer av gym finns det i Sundsvall?

I Sundsvall finns det en mångfald av gym som passar olika preferenser och träningsstilar. Du kan hitta allt från stora kedjor med ett brett utbud av maskiner och gruppträningsklasser till mindre boutiquegym som specialiserar sig på exempelvis crossfit eller personlig träning. Det finns även gym som fokuserar på specifika träningsformer såsom yoga, pilates eller kampsport. Dessutom erbjuder vissa gym wellness-tjänster som bastu och massage för en mer holistisk hälsoupplevelse.

Många gym i Sundsvall är utrustade med moderna faciliteter och erbjuder senaste tekniken inom träningsutrustning. Oavsett om du föredrar styrketräning, konditionsträning eller funktionell träning, hittar du ett gym som uppfyller dina krav. Dessutom är det populärt med utomhusgym i Sundsvall, som är gratis och tillgängliga för allmänheten.

Hur hittar jag det bästa gymmet för mig?

För att hitta det bästa gymmet för dina behov i Sundsvall bör du först fundera över vad du vill få ut av din träning. Är du intresserad av gruppträning, eller föredrar du att träna på egen hand? Vill du ha tillgång till personliga tränare, eller är du ute efter specifika träningsmaskiner? När du har en klar bild av dina önskemål kan du börja utforska olika gym och deras erbjudanden.

De flesta gym i Sundsvall erbjuder en gratis provträning eller rundtur så att du kan få en känsla för stället innan du binder upp dig. Det är också klokt att läsa recensioner och prata med nuvarande medlemmar för att få en uppfattning om gymmets atmosfär och kundservice. Kom ihåg att beakta faktorer som läge, öppettider och medlemskapskostnader när du gör ditt val.

Vilka är öppettiderna för gym i Sundsvall?

Öppettiderna för gym i Sundsvall varierar beroende på anläggningen. Många gym erbjuder generösa öppettider som sträcker sig från tidig morgon till sen kväll för att tillgodose medlemmarnas olika scheman. Vissa gym har även öppet dygnet runt, vilket är perfekt för de som föredrar att träna under mindre traditionella tider.

Det är viktigt att kontrollera de specifika öppettiderna för det gym du är intresserad av. Detta kan du oftast göra via gymmets hemsida eller genom att kontakta dem direkt. Under helger och storhelger kan öppettiderna vara begränsade, så se till att planera dina träningspass därefter.

Kan jag få hjälp av en personlig tränare på gym i Sundsvall?

Absolut, de flesta gym i Sundsvall erbjuder tjänster av certifierade personliga tränare. En personlig tränare kan hjälpa dig att sätta upp individuella mål, skapa ett skräddarsytt träningsprogram och ge dig den motivation och support du behöver för att nå dina mål. Det kan vara en värdefull investering för både nybörjare och erfarna atleter som vill ta sin träning till nästa nivå. Läs artikeln om ämnet Mäklare i Sundsvall här.

Personliga tränare har ofta olika specialiseringar, såsom viktminskning, styrketräning, atletisk prestation eller rehabilitering. När du väljer en personlig tränare är det viktigt att du känner att ni har en bra kemi och att tränaren förstår dina behov och målsättningar. Många gym erbjuder även introduktionserbjudanden för personlig träning, vilket kan vara ett bra sätt att prova på tjänsten.

Finns det gruppträningsklasser på gym i Sundsvall?

Ja, de flesta gym i Sundsvall erbjuder ett brett utbud av gruppträningsklasser. Dessa klasser kan inkludera allt från spinning och aerobics till yoga och pilates. Gruppträning är ett utmärkt sätt att hålla motivationen uppe och ha kul samtidigt som du tränar, samt att få chansen att träffa nya människor.

Schema och tillgänglighet för gruppträningsklasser varierar mellan olika gym. Vissa gym kan kräva förbokning för populära klasser, medan andra tillåter drop-in i mån av plats. Kontrollera gymmets hemsida eller kontakta dem för att få det aktuella schemat och säkerställa att du får en plats i klasserna du är intresserad av.

Vad kostar ett medlemskap på gym i Sundsvall?

Kostnaden för ett medlemskap på gym i Sundsvall varierar beroende på anläggningens erbjudanden, plats och medlemskapets längd. Vissa gym erbjuder flexibla medlemskap utan bindningstid medan andra kan ha längre kontrakt med lägre månadsavgifter. Det är vanligt att gym erbjuder rabatterade priser för studenter, seniorer eller företag.

För att få den mest kostnadseffektiva lösningen är det en god idé att jämföra priser och medlemskapsalternativ från olika gym. Många gym erbjuder också prova-på-perioder eller tillfälliga kampanjer som kan ge dig en chans att uppleva gymmet innan du förbinder dig till ett medlemskap. Glöm inte att läsa det finstilta för att förstå vad som ingår i ditt medlemskap och om det finns några extra avgifter för till exempel gruppträningsklasser eller personlig träning.

Nyheter

Sundsvall, en stad i Västernorrlands län i Sverige, har flera gym och träningsanläggningar för personer som är intresserade av att hålla sig i form eller förbättra sin fysiska kondition. Här är några exempel på gym som kan finnas i Sundsvall:

1. Actic Sundsvall – En del av Actic-kedjan, som erbjuder gymutrustning, gruppträning och personlig träning. De har ofta faciliteter som simhallar och bastur.

2. Nordic Wellness Sundsvall – Detta är en annan kedja med gym runt om i Sverige. De erbjuder moderna träningsmaskiner, gruppträningspass och ibland även wellness-tjänster.

3. Friskis&Svettis Sundsvall – En ideell förening som erbjuder olika former av gruppträning och gym med en inriktning på att träning ska vara rolig och tillgänglig för alla.

4. STC Training Club – STC har gym på flera platser i Sundsvall. De erbjuder en bred variation av träningsmöjligheter inklusive gruppträning, gym och personlig träning.

5. 24/7 Fitness – Ett gym som, som namnet antyder, ofta är öppet dygnet runt. Detta ger medlemmarna flexibilitet att träna när det passar dem bäst.

6. CrossFit Sundsvall – För de som är intresserade av CrossFit finns det särskilda boxar som erbjuder denna intensiva träningsform.

7. Campus Gym – Beläget vid Mittuniversitetet i Sundsvall, detta gym är öppet för både studenter och allmänheten och erbjuder gymfaciliteter samt gruppträning.

Dessa gym erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter, från traditionell styrketräning och kondition till gruppträningsklasser som yoga, spinning och aerobics. Många gym erbjuder också tjänster som personlig träning och kostvägledning. Det är alltid en god idé att kontrollera de senaste uppgifterna om öppettider, medlemskap och tjänster genom att besöka gymmens officiella webbplatser eller kontakta dem direkt.