Mäklare i Sundsvall är fastighetsförmedlare som specialiserar sig på att hjälpa kunder att köpa och sälja fastigheter i Sundsvallsregionen.

Mäklare i Sundsvall

Att köpa eller sälja en bostad är ett av de största besluten många av oss kommer att göra i våra liv. I den pittoreska staden Sundsvall, belägen vid Sveriges östkust med utsikt över den glittrande Bottenhavet, är fastighetsmarknaden lika dynamisk som de omgivande landskapen. Att navigera i denna marknad kräver expertis och lokalkännedom, något som mäklare i Sundsvall erbjuder sina klienter. Dessa professionella rådgivare är inte bara förmedlare av bostadsaffärer, utan också experter på den lokala marknaden, förhandlare och stöd genom hela processen från visning till tillträde. I den här artikeln utforskar vi rollen som mäklare i Sundsvall spelar och hur de kan underlätta processen att köpa eller sälja din bostad.

Marknadskunskap

Mäklare i Sundsvall har en djupgående förståelse för den lokala bostadsmarknaden. De håller koll på de senaste trenderna, prisutvecklingen och efterfrågan på olika typer av bostäder. Deras insikter är avgörande för att prissätta bostäder korrekt och för att förstå vilken tidpunkt som är bäst för att sälja eller köpa. Genom att analysera marknadsdata kan mäklare ge sina klienter en realistisk bild av vad de kan förvänta sig. Här finns en artikel på samma tema: Veterinär i Sundsvall.

Mäklarna i Sundsvall är också väl insatta i stadens olika områden och kan ge råd om vilka platser som är mest eftertraktade och varför. De känner till skolornas rykte, tillgången på service och kommunikationer, vilket är viktigt för familjer som letar efter sitt nya hem. Denna lokalkännedom är oumbärlig när man ska fatta välgrundade beslut.

Att välja rätt mäklare

Att hitta rätt mäklare är en viktig del av bostadsaffären. Det är viktigt att välja en mäklare som inte bara har goda referenser utan också en som du känner förtroende för. En bra mäklare i Sundsvall bör vara lyhörd för dina behov och önskemål, samt ha förmågan att kommunicera tydligt och regelbundet.

Det kan vara fördelaktigt att intervjua flera mäklare för att få en känsla för deras arbetssätt och engagemang. Många mäklare erbjuder gratis värderingar som en första tjänst, vilket kan vara ett bra tillfälle att se dem i arbete. Rekommendationer från tidigare kunder kan även ge en indikation på mäklarens framgång och kundnöjdhet.

Förberedelse för försäljning

För att förbereda en bostad för försäljning är det flera steg som en mäklare i Sundsvall kan hjälpa till med. Det börjar ofta med att göra en noggrann värdering av bostaden för att fastställa ett marknadsmässigt pris. Mäklaren kan även ge tips och råd om hur man bäst förbereder bostaden inför fotografering och visning, vilket kan inkludera allt från homestyling till mindre renoveringar.

Det är också viktigt att samla in all nödvändig dokumentation om bostaden, vilket kan vara allt från energideklaration till intyg om genomförda renoveringar. En mäklare har koll på vilka dokument som krävs och kan säkerställa att allt är i ordning inför försäljningen. Detta minskar risken för förseningar och komplikationer längre fram i processen.

Marknadsföring av bostaden

En effektiv marknadsföring är avgörande för att locka rätt köpare till en bostad. Mäklare i Sundsvall använder sig av en mix av traditionella och moderna marknadsföringskanaler för att nå ut till potentiella köpare. Detta inkluderar allt från bostadsportaler på nätet till sociala medier och tryckt reklam.

Professionella fotografier och välformulerade beskrivningar är centrala komponenter i marknadsföringen. Mäklaren ser till att bostadens bästa egenskaper framhävs och att annonsen når ut till rätt målgrupp. Öppna visningar och privatvisningar arrangeras för att ge intressenter möjlighet att uppleva bostaden på plats.

Förhandling och avslut

När intresse finns från potentiella köpare är det dags för mäklaren att visa sina färdigheter i förhandling. Mäklaren representerar säljarens intressen och arbetar för att uppnå bästa möjliga försäljningsvillkor. Detta kan innebära allt från att förhandla om priset till att diskutera tillträdesdatum och andra villkor.

Efter en lyckad förhandling följer kontraktsskrivningen där mäklaren ser till att alla juridiska aspekter hanteras korrekt. Det är en detaljerad process där mäklaren kontrollerar att alla överenskommelser och villkor dokumenteras och att både köpare och säljare är fullständigt informerade om sina rättigheter och skyldigheter.

Efter försäljningen

Även efter att kontraktet är undertecknat och handpenningen är betald kan mäklaren vara en värdefull resurs. Många mäklare i Sundsvall erbjuder efterföljande tjänster som hjälp med att ordna flyttstädning eller att svara på frågor som kan uppstå efter tillträdet. Detta ger en extra trygghet för både köpare och säljare.

Det är inte ovanligt att mäklare håller kontakten med sina kunder även efter avslutad affär. De kan erbjuda rådgivning om framtida renoveringar eller värdehöjande åtgärder, och många uppskattar att ha en pålitlig expert de kan vända sig till för framtida bostadsaffärer.

ERA Bomäklarna i Sundsvall

Omdömen: 4.8 (8 omdömen)

Adress: Storgatan 10, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 12 72


Webbplats

Screenshot of ERA Bomäklarna i Sundsvall

ERA Bomäklarna i Sundsvall är en fastighetsmäklarbyrå som är en del av ERA Sverige, en internationell fastighetsmäklarkedja. Kontoret ligger på Storgatan 10, 852 30 Sundsvall, Sverige, och erbjuder tjänster för både köp och försäljning av bostäder. De har varit verksamma sedan 2010 och har förmedlat hundratals bostäder, vilket har gjort dem till en av de mest anlitade fastighetsmäklarna i Sundsvall.

ERA Bomäklarna i Sundsvall betonar sin lokalkännedom och engagemang i varje unikt uppdrag de tar sig an. De erbjuder en kraftfull marknadsföring och professionellt kundmottagande, och strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga grunden för en lyckad försäljning. De värnar om sina kunder och erbjuder hjälp och stöd före, under och efter försäljningsprocessen.

Kontoret mäter kontinuerligt kundnöjdhet genom mejlenkäter som skickas ut till alla köpare och säljare efter tillträdet av en bostad. Under 2021 hade ERA Bomäklarna i Sundsvall 98% nöjda kunder, vilket indikerar en hög kundtillfredsställelse.

De förmedlar ett brett utbud av fastighetstyper, inklusive villor, bostadsrätter, tomter, jordbruksfastigheter och fritidshus, och täcker områden som Haga, Granloholm, Bosvedjan, Bredsand, Södermalm, Korsta/Skönsberg, Söråker, Timrå, Kvissleby och Njurunda.

På kontoret arbetar flera fastighetsmäklare, inklusive Gun-Britt Asplund och Isabelle Asplund, som kan kontaktas via e-post eller telefon för att boka tid för en fri värdering eller för att diskutera hur de kan hjälpa till med försäljning eller köp av bostad.

För kontakt och mer information om ERA Bomäklarna i Sundsvall kan man ringa telefonnummer 060-12 12 72 eller mejla kontoret. De är även aktiva på sociala medier som Facebook och Instagram, där de delar information och aktuella bostäder.

Kundomdömen för ERA Bomäklarna i Sundsvall

Kunderna är mycket nöjda med ERA Bomäklare, där de beskriver mäklarna som kunniga, engagerade och personliga. Mäklarna uppfattas som professionella och noggranna, och kunderna känner sig varmt omhändertagna från början till slut. Personalen beskrivs som trevliga och serviceinriktade, med ett proffsigt bemötande. Flera kunder rekommenderar ERA Bomäklare och uppskattar deras trevliga personal och kompetens.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Omdömen: 4.1 (15 omdömen)

Adress: Torggatan 4, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-53 53 80

Öppettider:

Måndag: 09:00–16:30

Tisdag: 09:00–16:30

Onsdag: 09:00–16:30

Torsdag: 09:00–16:30

Fredag: 09:00–16:30

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sundsvall är en fastighetsmäklare som erbjuder tjänster för dem som önskar sälja eller köpa fastigheter i området. De är belägna på Torggatan 4, 852 32 Sundsvall, vilket är i hjärtat av staden. Sundsvall är känd för sin vackra arkitektur, bland annat Stenstaden, och har ett rikt kultur- och näringsliv samt goda möjligheter till friluftsliv.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar:

– Försprång: Hjälper dig att förbereda din bostadsförsäljning i god tid.
– Fri bostadsvärdering: De erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad för att du ska få en uppfattning om när det kan vara lämpligt att sälja.
– Värdekollen: Ett verktyg för att följa värdeutvecklingen på din bostad.
– Områdeskollen: Information om ditt bostadsområde.
– Länsdeklarerat Plus: En tjänst som innebär en noggrannare genomgång och dokumentation av bostadens skick.
– Energikalkylatorn: Ett verktyg för att beräkna energiförbrukningen i bostaden.

De har även engagemang i samhällsfrågor, som exempelvis insamlingar till Musikhjälpen för att bekämpa hunger.

På deras webbplats kan man hitta information om bostäder som är till salu, kommande försäljningar och nyligen sålda bostäder i Sundsvall. Dessutom erbjuder de en möjlighet att kontakta dem för olika ärenden, vare sig det gäller att sälja, köpa eller värdera en bostad.

För att hitta mäklare, nyproduktioner, kommersiella fastigheter eller information om bolån och försäkringar via Länsförsäkringar Bank kan man också använda deras tjänster. De betonar hållbarhet och ansvarstagande inom sitt arbete och har en integritetspolicy och användarvillkor som beskriver hur de hanterar personuppgifter och annan information.

Om du är intresserad av att köpa eller sälja en fastighet i Sundsvall eller bara vill veta mer om marknaden där, kan det vara en god idé att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på Torggatan 4 för att få hjälp av deras expertis.

Kundomdömen för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kunderna är mycket nöjda med kontoret och upplever att servicen är bra. Mäklare Fredrik får beröm för att vara duktig och trevlig. Personalen får överlag positiva omdömen och beskrivs som både bra och fantastisk. Även företagets webbsida uppskattas av kunderna.

Norrlandsmäklarna

Omdömen: 4.2 (20 omdömen)

Adress: Storgatan 18, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-58 80 70

Öppettider:

Måndag: 09:00–16:00

Tisdag: 09:00–16:00

Onsdag: 09:00–16:00

Torsdag: 09:00–16:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna är en fastighetsmäklarbyrå som verkar i Sundsvall och Timrå, med adressen Storgatan 18, 852 30 Sundsvall. De betonar vikten av respekt, trygghet och kvalitet i sitt arbete och strävar efter att alltid sätta kunden i centrum, från första kontakt till avslut. De erbjuder sina tjänster för både försäljning av bostäder och kommersiella fastigheter.

Mäklarna hos Norrlandsmäklarna verkar ha ett starkt engagemang och lång erfarenhet, vilket framgår av deras koncept att sticka ut i branschen. De erbjuder professionell rådgivning, hög tillgänglighet och moderna metoder i sitt arbete, vilket de menar leder till en mer kvalitativ mäklartjänst för alla typer av bostäder, oavsett om det är ”slott eller koja”.

På deras hemsida framgår det att de har flera fastighetsmäklare med höga kundomdömen, vilket kan ses som ett tecken på deras kompetens och servicekvalitet. Dessa mäklare inkluderar Patrik Sjödin, Stephanie Bolt, Hampus Jonsson (även ägare), Emil Sångberg och Jessica Liv. Deras kontaktuppgifter och kundbetyg finns listade, vilket gör det enkelt för potentiella kunder att ta reda på mer om varje mäklare och deras tjänster.

Norrlandsmäklarna erbjuder även en tjänst för fri värdering av bostäder, där de uppmuntrar bostadsägare att kontakta dem för att diskutera bostadsmarknaden eller för att få en uppskattning av vad deras bostad kan vara värd på marknaden.

Webbplatsen innehåller också information om aktuella bostäder till salu samt kommande objekt, vilket ger potentiella köpare en överblick över vad som finns tillgängligt genom mäklarbyrån. För de som är intresserade av att använda deras tjänster eller bara vill ha en diskussion om bostadsmarknaden, uppmanas de att fylla i sina kontaktuppgifter på webbplatsen för att bli kontaktade.

Kundomdömen för Norrlandsmäklarna

Området som förvaltas av Tuna Hembygdsförening är ett fint ställe att besöka, med fri tillgång under sommaren och möjlighet att hyra lokaler. Jessica får beröm för att vara lyhörd, påläst och jordnära, vilket gav kunderna en trygg försäljningsprocess. Å andra sidan delar en kund en mycket negativ upplevelse med mäklaren Emil Sångberg, anklagande honom för att ha tvivlat på deras ekonomiska förmåga, undanhållit viktig information, orsakat onödigt höjda priser och misslyckats med att vara ett objektivt ombud. Denna kund varnar andra för att arbeta med Emil. En annan kund konstaterar att mäklarbyrån är duktig och professionell men också att kostnaden för tjänsten känns hög när mäklaren anländer i en ny Porsche med Rolexklocka. Slutligen beskrivs byrån som snabb och tydlig, med en stark arbetsinsats för att uppnå bästa möjliga försäljningspris.

Jessica Liv Norrlandsmäklarna

Omdömen: 5 (6 omdömen)

Adress: Storgatan 18, 852 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-233 21 96

Öppettider:

Måndag: 08:00–18:00

Tisdag: 08:00–18:00

Onsdag: 08:00–18:00

Torsdag: 08:00–18:00

Fredag: 08:00–18:00

Lördag: 10:00–18:00

Söndag: 10:00–18:00


Webbplats

Screenshot of Jessica Liv Norrlandsmäklarna

Jessica Liv är en fastighetsmäklare som arbetar på Norrlandsmäklarna, belägen på Storgatan 18 i Sundsvall. Hon har fått höga betyg från sina tidigare kunder, vilket avspeglas i hennes betyg på 4.9 av 5 baserat på 45 omdömen på hittamäklare.se. Jessica beskrivs som problemlösande, engagerad och effektiv, med en särskild förmåga att uppmärksamma detaljer som bidrar till extra kundnöjdhet. Hennes arbete kännetecknas av ett starkt fokus på kundens behov, och hon strävar efter att inte vara nöjd förrän kunden är det.

Jessica erbjuder tjänster som fri värdering av bostäder och hon är inriktad på att skapa en smidig bostadsaffär för sina kunder. Oavsett om det handlar om att förverkliga en dröm eller att hantera förändringar i livet, lovar hon att arbeta tillsammans med kunden för att hitta den bästa vägen till en lyckad försäljning.

Kundernas recensioner lyfter fram Jessicas kompetens, särskilt hennes kunskap om marknaden i området där de säljande objekten finns, hennes förmåga att hitta köpare och effektivt marknadsföra bostäder. Hon beskrivs som professionell, trygg, lyhörd och stöttande. Kunderna är imponerade av hennes arbetsinsats och strategi för att göra försäljningsprocessen så smidig som möjligt.

Jessica har flera objekt till salu, inklusive lägenheter och hus i Sundsvall och dess omgivningar. Dessa objekt varierar i storlek, pris och läge, vilket ger potentiella köpare ett urval av bostäder att välja mellan.

Norrlandsmäklarna erbjuder tjänster som försäljning av bostäder, värderingar och rådgivning om bostadsmarknaden. På deras webbplats kan besökare boka en fri värdering, läsa mer om de olika mäklarna och se aktuella bostadsobjekt till salu.

Kundomdömen för Jessica Liv Norrlandsmäklarna

Kunderna är mycket nöjda med Jessica som mäklare, och beskriver henne som professionell, noggrann och kunnig. Hon har fått beröm för sin tillgänglighet och flexibilitet, anpassar sig efter kundernas och intressenternas tider och behov. Hon har också uppskattats för sin förmåga att lösa problem och sin trevliga attityd. Jessica rekommenderas starkt av kunderna för både försäljning och köp av bostad på grund av hennes driv och lyhördhet genom hela processen, från första kontakt till avslut.

Fastighetsbyrån Sundsvall

Omdömen: 4.5 (17 omdömen)

Adress: Storgatan 2, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-64 61 50

Öppettider:

Måndag: 09:00–17:00

Tisdag: 09:00–17:00

Onsdag: 09:00–17:00

Torsdag: 09:00–17:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall är en fastighetsmäklarbyrå som är belägen på Storgatan 2 i centrala Sundsvall. De har varit verksamma i över 40 år på orten och är en av de ledande mäklarbyråerna i området. Fastighetsbyrån är en del av Swedbank Fastighetsbyrå AB och erbjuder tjänster som försäljning av bostäder, värderingar och juridisk rådgivning.

De erbjuder en rad olika tjänster för dem som är intresserade av att sälja sin bostad, inklusive förberedelser, marknadsföring, visning, budgivning och kontraktsskrivning. De erbjuder även tjänster för köpare, som köpguiden och hjälp med finansiering. Förutom att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter, har de även expertis inom nyproduktion.

Fastighetsbyrån Sundsvall har ett team av erfarna mäklare som kan hjälpa kunder med allt från värdering till försäljning. De har även kontor i Timrå och ett brett utbud av bostäder till salu i Sundsvall och dess omgivningar.

Kontoret har öppet måndag till fredag mellan 09:00 och 16:00. De kan nås via telefon på nummer 060-64 61 50 eller via e-post. På deras webbplats kan du även hitta information om de bostäder de har till salu, samt läsa mer om deras tjänster och medarbetare.

Fastighetsbyrån Sundsvall har ett högt kundbetyg, med 4.6 i betyg enligt 971 av deras kunder, vilket indikerar att de har ett gott rykte bland sina kunder.

Kundomdömen för Fastighetsbyrån Sundsvall

Kundomdömena om fastighetsbyrån i Sundsvall är blandade. En kund varnar för att välja dem då de upplevde att värderingen av fastigheten låg under marknadsvärdet jämfört med andra mäklare. Å andra sidan finns det kunder som är mycket nöjda med byrån, där någon uttrycker tacksamhet för hjälpen de fått som underlättat deras liv. Flera kunder nämner att de har haft upprepade affärer med byrån och varit väldigt nöjda med servicen. De beskriver personalen som trevliga och hjälpsamma och nämner även att de har en bra hemsida och bra mäklare.

Notar Mäklare Sundsvall

Omdömen: 4.3 (6 omdömen)

Adress: Storgatan 22, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 072-213 30 98


Webbplats

Screenshot of Notar Mäklare Sundsvall

Notar Mäklare är en fastighetsmäklarbyrå som verkar i Sundsvall, Timrå och Ånge, och deras kontor i Sundsvall ligger på Storgatan 22. Notar Mäklare erbjuder tjänster såsom värdering av bostäder, hjälp med att köpa och sälja bostäder, och de strävar efter att skapa långsiktiga relationer med sina kunder genom att erbjuda trygga och framgångsrika bostadsaffärer.

Teamet på Notar Mäklare Sundsvall består av tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent. De har bred erfarenhet av bostadsmarknaden i området och erbjuder sina tjänster till både säljare och köpare. De är engagerade i att sälja bostäder till bästa möjliga slutpris och att hjälpa köpare att hitta sitt drömboende.

De områden som Notar Mäklare Sundsvall täcker inkluderar bland annat Haga, Njurunda, Östermalm, Granloholm, Bosvedjan och Alliero, samt kommunerna Timrå och Ånge. Varje område beskrivs som attraktivt med sina egna unika egenskaper och fördelar.

Kontoret på Storgatan 22 i Sundsvall har öppet måndag till fredag mellan klockan 08:00 och 17:00, och de är även tillgängliga utanför dessa tider via mobiltelefon. Kontakta dem via e-post på [email protected] eller ringa på telefonnummer 072 213 30 98 för att boka en kostnadsfri värdering eller för att få hjälp med ditt bostadsköp eller försäljning.

De mäklare som arbetar på Notar Mäklare Sundsvall är:

– Ayhan Yagci (Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare)
– Jimmie Gustafsson (Reg. Fastighetsmäklare)
– Daniel Ghebermichail (Reg. Fastighetsmäklare)
– Ella Söderqvist Karlsborn (Mäklarassistent)

Du kan också följa Notar Mäklare Sundsvall på sociala medier, såsom Facebook och Instagram, för att hålla dig uppdaterad om nya bostäder till salu, kommande visningar och annat relevant innehåll.

Notar Mäklare har även kontor i andra delar av Sverige och erbjuder tjänster relaterade till bostadsförsäljning, inklusive nyproduktion och bostäder i Spanien. De har en hemsida där du kan söka efter objekt till salu, läsa mer om deras tjänster och boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Kundomdömen för Notar Mäklare Sundsvall

Kundomdömena är blandade, där en kund ifrågasätter ärligheten i betygsättningen och menar att de köpta rösterna inte kan lita på. Å andra sidan beskrivs mäklaren av flera andra kunder som professionell, tillgänglig, effektiv och förtroendeingivande. Mäklaren får även beröm för att vara den bästa i stan med bra kundkontakt och snabba svar på mail och frågor. Mäklaren rekommenderas varmt, och beskrivs som både driven, kunnig och otroligt trevlig.

Mäklarringen

Omdömen: 3.5 (11 omdömen)

Adress: Nybrogatan 22 B, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-15 76 50

Öppettider:

Måndag: 09:00–16:00

Tisdag: 09:00–16:00

Onsdag: 09:00–16:00

Torsdag: 09:00–16:00

Fredag: 09:00–15:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Mäklarringen

Mäklarringen är en fastighetsmäklarkedja som förmedlar bostäder och fastigheter. Kontoret på Nybrogatan 22 B i Sundsvall är en del av denna kedja och erbjuder tjänster relaterade till köp och försäljning av fastigheter i området. De erbjuder bland annat fri värdering av bostäder och har en lokal mäklare, Crister Sjöberg, som har över 20 års erfarenhet i branschen och som besitter god lokalkännedom i Sundsvall med omnejd.

Mäklarringen i Sundsvall har objekt till salu som inkluderar villor, radhus, lägenheter och nyproduktion. De har även tjänster som Startklar®, som förbereder allt för försäljning av din bostad när det blir aktuellt. De är tillgängliga på telefon mellan kl. 09.30 och 20.00 alla dagar i veckan och erbjuder även möjlighet till helgvisningar.

Kontorets kontaktuppgifter är:
– Telefon: 070-246 03 16
– E-post: [email protected]

På deras webbplats kan man hitta information om aktuella objekt till salu, sålda objekt och mer om deras tjänster och erbjudanden. De har även en närvaro på sociala medier som Facebook där man kan följa deras aktiviteter i Sundsvall.

Kundomdömen för Mäklarringen

Kundomdömena om mäklartjänster varierar från starkt negativa till positiva. Vissa kunder är missnöjda med mäklarens agerande, där en mäklare anklagas för att inte korrekt förmedla information mellan köpare och säljare och skylla ifrån sig. En annan kritik rör en mäklare som sänkte värdet på en fastighet betydligt mer än vad oberoende värderingar angav, vilket ledde till en anmälan till Fastighetsmäklarinspektionen. Dessutom finns kritik mot mäklaren Christer Sjöberg för bristande kunskap om byggtekniska aspekter och otydlighet kring fastighetens skick. Å andra sidan finns det kunder som är mycket nöjda, där en mäklare beskrivs som exemplarisk och en annan som den bästa norr om Dalälven. Sammantaget uppvisar omdömena en blandad bild av mäklartjänsterna, med allvarliga anklagelser från vissa kunder och höga lovord från andra.

HusmanHagberg Sundsvall

Omdömen: 3.9 (15 omdömen)

Adress: Köpmangatan 24, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-66 69 00

Öppettider:

Måndag: 09:00–17:00

Tisdag: 09:00–17:00

Onsdag: 09:00–17:00

Torsdag: 09:00–17:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of HusmanHagberg Sundsvall

HusmanHagberg Sundsvall är en fastighetsmäklarbyrå som är belägen på Köpmangatan 24 i centrala Sundsvall. De erbjuder en rad olika tjänster för de som är intresserade av att köpa, sälja eller värdera en bostad. Med ett team av erfarna mäklare som har god kännedom om Sundsvalls bostadsmarknad, strävar de efter att hjälpa sina kunder att göra lyckade bostadsaffärer.

Tjänster som HusmanHagberg Sundsvall erbjuder inkluderar:

1. Köpa bostad: De hjälper kunder att hitta bostäder som matchar deras önskemål och behov, oavsett om det gäller köp av nyproduktion, befintliga bostäder eller speciella boenden som fritidshus i svenska fjällen eller boenden i Spanien.

2. Sälja bostad: De erbjuder fullständig service för de som vill sälja sin bostad, inklusive värdering, marknadsföring och stöd genom hela försäljningsprocessen.

3. Värdera bostad: HusmanHagberg erbjuder värderingstjänster för de som vill få en uppfattning om vad deras bostad är värd på marknaden.

4. Nyproduktion: De har information och tjänster för de som är intresserade av att köpa nyproducerade bostäder, inklusive information om aktuella och kommande projekt.

5. Kommande®: En tjänst där säljare kan marknadsföra sin bostad innan den officiellt kommer ut på marknaden, vilket kan locka intresse och skapa en köparebas i förväg.

6. Hyrköp: En möjlighet för de som vill hyra sitt boende med möjlighet att köpa det längre fram.

7. Kommersiella objekt: För de som är intresserade av kommersiella fastigheter, erbjuder de tjänster för både köp och försäljning.

8. Internationella bostäder: De hjälper även till med att hitta bostäder i Spanien samt fritidshus i svenska fjällen.

Kundomdömena som presenteras på deras webbplats tyder på att HusmanHagberg Sundsvall är en pålitlig och uppskattad mäklarbyrå med goda referenser från tidigare kunder. De betonar vikten av personligt engagemang och professionalism i alla sina tjänster.

Öppettiderna för kontoret är måndag till torsdag från 09.00 till 17.00 och fredag från 09.00 till 16.00. För de som är intresserade av att ta del av HusmanHagberg Sundsvalls tjänster kan de besöka kontoret på angiven adress eller kontakta dem via telefon eller e-post.

Kundomdömen för HusmanHagberg Sundsvall

Kunderna uttrycker blandade åsikter om mäklarfirman. En kund anklagar mäklaren Anna för bedrägligt beteende genom att smyga in extra ersättning i avtalet, vilket lett till en anmälan till FMI. En annan kund är missnöjd och menar att de har fått dålig service och upplever att mäklaren varit partisk till säljarens fördel. Å andra sidan finns det en kund som är nöjd med sin upplevelse, betecknar dem som trevliga och har sålt en fastighet utan problem. Ytterligare en kundutlåtande kritiserar mäklarfirman för en dålig hemsida, medan en annan kund hyllar dem som ”stans bästa mäklare”. Överlag verkar kundupplevelserna variera från mycket negativa till positiva.

SkandiaMäklarna

Omdömen: 4.2 (5 omdömen)

Adress: Sjögatan 9, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 54 00


Webbplats

Screenshot of SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är en fastighetsmäklarkedja som grundades år 1980 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande mäklarkedjorna i Sverige. De erbjuder tjänster för den som vill sälja eller köpa bostad, både inom Sverige och utomlands. De har kontor runt om i hela landet och använder sig av sitt rikstäckande nätverk för att bistå sina kunder med lokal expertis.

Kontoret i Sundsvall, beläget på Sjögatan 9, 852 34 Sundsvall, är en del av denna kedja och erbjuder tjänster som att hjälpa kunder att köpa och sälja olika typer av bostäder såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter, nyproduktioner, tomter och lantbruk. De har ett team av fastighetsmäklare och rådgivare som arbetar för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen och rådgivningen genom hela processen av att köpa eller sälja en bostad.

SkandiaMäklarna i Sundsvall erbjuder också gratis värdering av bostäder, där de tar hänsyn till den lokala marknadens förutsättningar. De bistår även med tjänster som objektsbeskrivning, samarbete med firmor för städning och homestyling, och andra tilläggstjänster för att göra processen enklare för sina kunder.

På kontoret i Sundsvall arbetar flera mäklare och medarbetare, inklusive:

– Leif Karlsson, fastighetsmäklare och franchisetagare
– Marjo Edin, fastighetsmäklare
– Ida Gavelin, fastighetsmäklare
– Lena Berglund Karlsson, kontorschef och franchisetagare/stylist
– Elizabeth Lund, bostadsrådgivare
– Mattias Östling, bostadsrådgivare
– Nova Karlsson, ansvarig för sociala medier
– Olivia Karlsson, mötesbokare

Deras kontaktpersoner finns listade med telefonnummer och e-postadresser, vilket gör det enkelt för kunder att komma i kontakt med rätt mäklare eller medarbetare.

Förutom att erbjuda mäklartjänster, engagerar sig SkandiaMäklarna även i sociala frågor och samarbetar med olika organisationer och partners, som exempelvis SOS Barnbyar och Villaägarnas Riksförbund.

Genom att erbjuda en kombination av lokal expertis och ett brett utbud av tjänster strävar SkandiaMäklarna i Sundsvall efter att göra bostadsaffärer till en positiv upplevelse för sina kunder.

Kundomdömen för SkandiaMäklarna

Kunden är missnöjd med att företaget inte svarar på telefonen trots upprepade försök att nå dem och att de inte uppdaterar sina annonser på plattformar som Boneo för objekt som redan är sålda sedan flera veckor tillbaka.

Bjurfors

Omdömen: 4.6 (12 omdömen)

Adress: Nybrogatan 27, 852 36 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-61 50 00

Öppettider:

Måndag: 09:00–16:00

Tisdag: 09:00–16:00

Onsdag: 09:00–16:00

Torsdag: 09:00–16:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Bjurfors

Bjurfors är en fastighetsmäklarkedja som har funnits i Sverige sedan 1965 och har expanderat till att ha kontor på flera platser i landet, inklusive semesterorter och populära områden kring Medelhavet. De är kända för att vara en av de större och äldre privatägda mäklarfirmorna i Sverige.

Kontoret på Nybrogatan 27 i Sundsvall är en del av Bjurfors och erbjuder tjänster för de som är intresserade av att köpa eller sälja bostäder i Sundsvall och Timrå med omnejd. Mäklarna på detta kontor har tillsammans över 70 års erfarenhet av bostadsförsäljningar och strävar efter att leverera kvalitativ service och rådgivning till sina kunder.

Bjurfors använder sig av en kombination av traditionella och moderna marknadsföringsmetoder för att attrahera potentiella köpare, inklusive en mix av marknadsföringsaktiviteter och matchning i deras köparregister kallat Boagenten. De samarbetar också med fotografer och stylister för att lyfta fram bostädernas bästa egenskaper och skapa attraktiva annonser.

För de som är intresserade av att köpa eller sälja en bostad erbjuder Bjurfors gratis rådgivning och värdering. De har även en tjänst som kallas Boagenten, där kunder kan registrera sig för att få information om bostäder som matchar deras specifika önskemål och behov. Detta kan inkludera att få information om bostäder innan de annonseras offentligt.

På kontoret i Sundsvall finns det flera fastighetsmäklare som kan kontaktas för rådgivning och hjälp med bostadsaffärer. Deras kontaktuppgifter finns tillgängliga på Bjurfors hemsida, och de erbjuder sina tjänster för att hjälpa kunderna genom hela processen, från första värdering till avslutad försäljning.

Kundomdömen för Bjurfors

Kunderna är mycket nöjda med Bjurfors, särskilt när det gäller försäljning av fastigheter. De uppskattar det professionella och trevliga bemötandet från mäklarna, som erbjuder realistiska och väl motiverade värderingar samt högkvalitativa foton. Elin på Bjurfors i Sundsvall får särskilt beröm för att erbjuda en professionell och trygg tjänst. Kommunikationen lyfts fram som bra och lösningarna som flexibla. Kunderna är tacksamma för den hjälpsamma personalen och rekommenderar gärna Bjurfors för både säljare och köpare.

Hoome Mäkleri

Omdömen: 4.6 (18 omdömen)

Adress: Köpmangatan 3, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-741 41 00

Öppettider:

Måndag: 09:00–12:00, 13:00–17:00

Tisdag: 09:00–12:00, 13:00–17:00

Onsdag: 09:00–12:00, 13:00–17:00

Torsdag: 09:00–12:00, 13:00–17:00

Fredag: 09:00–12:00, 13:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri, som tidigare var en fastighetsmäklarbyrå belägen på Köpmangatan 3 i Sundsvall, har nu blivit en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling. Det innebär att de tjänster och den verksamhet som tidigare drevs under namnet Hoome Mäkleri nu erbjuds under Erik Olsson Fastighetsförmedlings varumärke.

Erik Olsson Fastighetsförmedling är en välkänd aktör inom fastighetsmäklarbranschen i Sverige och är känd för sin inriktning på att erbjuda en hög servicenivå och effektiva försäljningsprocesser. Genom samgåendet med Hoome Mäkleri har de utökat sin närvaro och sitt utbud av tjänster i Sundsvall och dess omgivningar.

Om du söker efter fastighetsannonser eller tjänster som tidigare kunde hittas hos Hoome Mäkleri, rekommenderas du nu att besöka Erik Olsson Fastighetsförmedlings kontor eller deras hemsida. Där kan du hitta aktuella bostadsannonser och få information om hur du kan komma i kontakt med mäklare som kan hjälpa dig med köp, försäljning eller värdering av fastigheter i Sundsvall, Härnösand, Hudiksvall och andra närliggande områden.

För att få den senaste informationen och för att se hur Erik Olsson Fastighetsförmedling kan hjälpa dig med dina fastighetsbehov, är det bäst att besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt. Där kan du också få mer detaljerad information om tjänsterna de erbjuder och hitta kontaktuppgifter till deras lokala kontor.

Kundomdömen för Hoome Mäkleri

Kundomdömena varierar när det kommer till erfarenheter med mäklartjänster. En kund var missnöjd med att de inte lyckades sälja sitt hus på 4 månader och upplevde brist på kommunikation och driv från mäklaren. Kunden kände sig också tvungen att alltid ta initiativet till kontakt. En annan kund hade en positiv upplevelse och berömde mäklaren för ett professionellt bemötande, tillgänglighet och snabba svar, och rekommenderade Rasmus Israelsson. En kund tyckte att bemötandet var oproffsigt, medan andra kunder upplevde mäklartjänsterna som mycket professionella och personliga, med ett konsekvent bra bemötande.

Mäklarhuset Sundsvall

Omdömen: 4 (24 omdömen)

Adress: Esplanaden 9, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-15 15 40

Öppettider:

Måndag: 09:00–17:00

Tisdag: 09:00–17:00

Onsdag: 09:00–17:00

Torsdag: 09:00–17:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall är en fastighetsmäklarbyrå belägen på Esplanaden 9, 852 31 Sundsvall. De har varit aktiva sedan 1999 och förmedlar fastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter i Sundsvall och Timrå, vilket ger dem god lokalkännedom över områdena de arbetar i. Byrån består av tolv fastighetsmäklare och en fastighetsmäklarassistent, och de betonar vikten av att ha roligt på jobbet och arbeta tätt tillsammans som ett team.

Mäklarhuset Sundsvall erbjuder sina kunder en rad tjänster, inklusive försäljning, köp och värdering av bostäder. De erbjuder även tjänsten ”Förberedd” som hjälper kunder att förbereda hela försäljningsprocessen i förväg. Detta är särskilt användbart för kunder som vill vara redo att agera snabbt när deras drömbostad dyker upp på marknaden.

Kontoret har öppettider måndag till torsdag från 9:00 till 17:00 och fredag från 9:00 till 16:00. De erbjuder även möjlighet att boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning, vilket kan vara ett första steg för den som funderar på att sälja sin bostad.

Utöver försäljning och köp av bostäder, hanterar Mäklarhuset Sundsvall även nyproduktion och utlandsbostäder. De har en närvaro på sociala medier och en webbplats där potentiella kunder kan söka efter bostäder, läsa mer om tjänsterna som erbjuds och kontakta mäklarna för mer information eller för att boka en tjänst.

Kundomdömen för Mäklarhuset Sundsvall

Kundernas åsikter om mäklartjänsterna varierar. En kund uttrycker stor tillfredsställelse med mäklarens arbete under försäljningsprocessen och rekommenderar varmt dennes tjänster. Å andra sidan rapporterar en köpare om dålig service från Olle och Katarina på Mäklarhuset, inklusive oärlighet, vilket påverkade trivseln i den nya bostaden negativt och ledde till att kunden undviker att ta in offerter från eller köpa bostäder genom Mäklarhuset. Trots detta finns det fler positiva omdömen där kunderna uppskattar det professionella och kunniga bemötandet de fått, och rekommenderar Mäklarhuset för både köp och försäljning av fastigheter, särskilt i Sundsvall där en kund varit mycket nöjd med försäljningen av en villa.

Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Omdömen: 4.8 (5 omdömen)

Adress: Rådhusgatan 25, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-16 60 70

Öppettider:

Måndag: 10:00–17:00

Tisdag: 09:00–17:00

Onsdag: 09:00–17:00

Torsdag: 09:00–17:00

Fredag: 09:00–17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som finns representerad över hela Sverige, och en av deras kontor ligger i Sundsvall. Enligt den information som finns tillgänglig, verkar det som att det finns en viss förvirring kring adressen till Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sundsvall. I den text du har delat anges adressen som ”Nybrogatan 13, 852 31 Sundsvall”, men din fråga nämner ”Rådhusgatan 25, 852 32 Sundsvall”. Det är möjligt att företaget har flyttat eller har flera kontor i staden, men baserat på den tillgängliga informationen ska vi fokusera på kontoret på Nybrogatan 13.

Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sundsvall erbjuder en rad olika tjänster för både köpare och säljare av fastigheter. De hjälper till med värdering av bostäder och guidar de som letar efter bostäder till salu i området. Kontoret i Sundsvall har mäklare som är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och kan erbjuda rådgivning och stöd genom hela köp- eller säljprocessen.

Mäklarna på kontoret har kunskap om olika områden i och runt Sundsvall, inklusive Alliero, Norrliden, Allsta, Alnö, Granloholm, Juniskär, Bosvedjan och Timrå. De kan också hjälpa till med att hitta köpare från hela Sverige tack vare kontorets nätverk och erfarenhet.

Kontoret i Sundsvall har öppet måndag till torsdag från 9:00 till 17:00 och fredagar från 9:00 till 16:00. De erbjuder även möjligheten att boka möten för värdering och har samarbeten med andra företag som Anticimex, Familjens Jurist, House:ID, If, Nordea och SEB för att erbjuda ytterligare tjänster och förmåner till sina kunder.

För att kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Sundsvall kan man ringa på telefonnummer 063-12 40 70 eller skicka e-post till [email protected].

Kundomdömen för Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Tyvärr verkar det som att det inte finns tillräckligt med information i de angivna kundomdömena för att skapa en sammanfattning. Om du kan tillhandahålla mer detaljer eller fler omdömen, skulle jag kunna hjälpa till att formulera en sammanfattande text.

FAQ om Mäklare i Sundsvall

Välkommen till vår FAQ för dig som söker information om mäklartjänster i Sundsvall. Sundsvall, med sin vackra natur och livliga stadskärna, är en attraktiv plats för många att bosätta sig på. Att köpa eller sälja bostad är ett stort steg och det är viktigt att ha rätt information och hjälp på vägen. Här har vi samlat de vanligaste frågorna som rör mäklartjänster i området för att göra din bostadsaffär så smidig som möjligt.

Vad bör jag tänka på när jag väljer mäklare i Sundsvall?

När du ska välja mäklare i Sundsvall är det viktigt att du känner förtroende för personen. En bra mäklare ska vara kunnig om den lokala marknaden och ha en beprövad försäljningsstrategi. Det kan vara givande att läsa omdömen och rekommendationer från tidigare kunder. Se även till att mäklaren är licensierad och ansluten till en mäklarsamförening, vilket ger dig som kund extra trygghet.

Hur påverkar Sundsvalls lokala marknad prissättningen av bostäder?

Den lokala bostadsmarknaden i Sundsvall påverkas av faktorer som tillgång och efterfrågan, bostadstyp, läge och skicket på bostaden. Priserna kan variera kraftigt mellan olika områden i Sundsvall. En erfaren mäklare har god insikt i dessa variationer och kan hjälpa dig att sätta rätt pris på din bostad. Det är också viktigt att följa marknadstrenderna, då de kan påverka både försäljningstid och slutpris.

Vilka juridiska aspekter måste jag vara medveten om när jag köper eller säljer bostad?

Det finns flera juridiska aspekter att tänka på vid köp och försäljning av bostad. Till exempel är det viktigt att upprätta ett korrekt köpekontrakt och att man är medveten om sin undersökningsplikt som köpare. Som säljare har du en upplysningsplikt om bostadens skick. En mäklare kan vägleda dig genom processen och se till att allt går rätt till. Det är också viktigt att vara uppmärksam på eventuella skatteregler som kan påverka din försäljning.

Hur kan jag förbereda min bostad inför visning?

För att din bostad ska göra ett så gott intryck som möjligt vid visning är det viktigt att den är ren, välstädad och fri från personliga saker som kan distrahera köparen. Se till att göra småreparationer och fräscha upp med t.ex. ny målarfärg om det behövs. En mäklare kan ge dig specifika tips för just din bostad. Det kan också vara en god idé att anlita en stylist för att maximera bostadens potential.

Vad kostar det att anlita en mäklare i Sundsvall?

Arvodet för en mäklare i Sundsvall varierar beroende på vilken mäklarbyrå du väljer och vilket uppdrag det gäller. Ofta är arvodet en procentandel av försäljningspriset, men det kan också vara en fast avgift. Det är viktigt att diskutera och komma överens om arvodet innan mäklartjänsten påbörjas. Kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa, utan titta på vad som ingår i tjänsten.

Hur lång tid tar det att sälja en bostad i Sundsvall?

Försäljningstiden för en bostad i Sundsvall kan variera stort och beror på flera faktorer som bostadens skick, läge och marknadsläge. Generellt kan en bostadsförsäljning ta allt från några veckor till några månader. En mäklare med god lokalkännedom kan ge en mer exakt uppskattning baserad på rådande marknadsförhållanden. Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar och vara beredd på att justera priset om det behövs för att uppnå en försäljning.

Nyheter

Mäklare i Sundsvall är yrkespersoner som arbetar med att förmedla köp och försäljning av fastigheter, bostadsrätter och andra typer av bostäder i Sundsvall, som är en stad belägen i Västernorrlands län i Sverige. Sundsvall är känt för sin vackra natur, närhet till kusten och sitt breda utbud av kulturella och kommersiella tjänster. Mäklare i regionen måste vara väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och ha god kännedom om faktorer som påverkar bostadspriser och efterfrågan.

I Sverige måste mäklare ha en mäklarlicens, vilket innebär att de har genomgått utbildning och är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen, den myndighet som övervakar mäklarnas verksamhet. De måste följa god mäklarsed och lagar som reglerar fastighetsförmedling, som Fastighetsmäklarlagen.

Mäklare i Sundsvall erbjuder tjänster som:

1. Värdering av fastigheter och bostäder.
2. Marknadsföring av bostäder till potentiella köpare.
3. Visning av objekt för spekulanter.
4. Förhandling mellan säljare och köpare.
5. Juridiskt stöd och hjälp med kontrakt och överlåtelsehandlingar.
6. Rådgivning kring finansiering och bostadsköp. Denna artikel är även relevant för ämnet Tandläkare i Sundsvall.

De största fastighetsmäklarkedjorna i Sverige har ofta kontor i Sundsvall, men det finns också lokala mäklarbyråer som har specialiserat sig på den lokala marknaden. Att välja rätt mäklare kan vara avgörande för en lyckad fastighetsaffär, och det kan vara värt att jämföra olika mäklares tjänster och rykte innan man bestämmer sig.