"Massage i Sundsvall erbjuder avkopplande behandlingar för att lindra muskelspänningar och främja välbefinnande i en lugn och harmonisk miljö."

Massage i Sundsvall

I en värld där stress och snabba livstempot blir allt mer påtagliga, växer efterfrågan på avkoppling och välbefinnande. I Sundsvall, en stad känt för sin vackra natur och lugna atmosfär, finner man en oas av lugn i form av massage. Massage har länge varit ett sätt att främja hälsa och avslappning, och i Sundsvall erbjuds ett brett utbud av massagebehandlingar för att möta de skiftande behoven hos dess invånare och besökare. Från traditionell svensk massage till mer specialiserade tekniker, finns det något för alla som söker lindring och återhämtning. Denna artikel utforskar massagevärlden i Sundsvall, dess fördelar, olika typer av behandlingar, och var man kan finna de bästa tjänsterna för att återställa balans och harmoni i kropp och själ.

Fördelar med Massage

Att regelbundet unna sig massage kan ha flera positiva effekter på både kropp och sinne. För det första kan massage minska stress och främja avslappning genom att sänka nivåerna av stresshormonet kortisol. Det kan också förbättra blodcirkulationen, vilket leder till bättre syresättning och näringsfördelning i kroppen. Dessutom kan massage lindra muskelsmärta och stelhet genom att arbeta igenom och lösa upp knutar och spänningar i muskelvävnaden. Slutligen kan regelbunden massage bidra till förbättrad sömnkvalitet, något som är av stor vikt för den övergripande hälsan.

Olika Typer av Massage

I Sundsvall erbjuds ett brett spektrum av massagetekniker för att tillgodose olika behov och preferenser. Den klassiska svenska massagen är populär för sin mångsidighet och förmåga att anpassas efter individens önskemål, från lättare avslappnande till djupgående behandlingar. För de som söker en mer intensiv upplevelse kan djupvävnadsmassage vara ett alternativ, där fokus ligger på att nå de djupare muskellagren. Även aromaterapimassage, där eteriska oljor används för att förstärka avkopplingseffekten, är ett populärt val bland Sundsvalls invånare.

Det finns även specialiserade former av massage som gravidmassage, vilket är anpassat för att ge stöd och lindring under graviditeten. Sportmassage är ytterligare en specialform som riktar sig till idrottare och de som lever en aktiv livsstil, med syfte att förebygga skador och snabba på återhämtningen efter fysisk ansträngning. Oavsett vilken typ av massage man väljer, kan man vara säker på att hitta kvalificerade terapeuter i Sundsvall som kan erbjuda en skräddarsydd upplevelse.

Att Välja Rätt Massageterapeut

När man söker efter den bästa massageupplevelsen är det viktigt att välja en kvalificerad och erfaren massageterapeut. I Sundsvall finns det många terapeuter med olika specialiseringar och bakgrunder. Det är viktigt att kontrollera terapeutens certifieringar och utbildning för att försäkra sig om att de följer professionella standarder. Många terapeuter erbjuder också en konsultation innan behandlingen, vilket ger kunden en chans att diskutera sina behov och förväntningar.

Det är också viktigt att tänka på terapeutens tillgänglighet och omgivningen där massagen kommer att utföras. En lugn och avkopplande miljö kan förbättra massageupplevelsen avsevärt. Många av Sundsvalls massagekliniker och spa-anläggningar lägger stor vikt vid atmosfären, och erbjuder en plats där man kan koppla av och återhämta sig i en trevlig och harmonisk miljö.

Praktiska Tips inför Massage

För att få ut det mesta av en massagebehandling finns det några praktiska tips att tänka på. Först och främst, kom i tid till din bokade tid för att undvika stress och för att kunna varva ner innan behandlingen startar. Det är också rekommenderat att inte äta en stor måltid precis innan massagen, då detta kan vara obekvämt under behandlingen. Att dricka vatten både före och efter massagen hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter som frigörs under behandlingen.

Klä av dig till den nivå du känner dig bekväm med och tveka inte att kommunicera med din massageterapeut om trycket är för hårt eller för mjukt. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och avslappnad för att kunna dra full nytta av behandlingen. Efter massagen, ta dig tid att sakta komma tillbaka till verkligheten och dröj kvar i avslappningens tillstånd så länge som möjligt.

Var Hittar Man Massage i Sundsvall?

Sundsvall är hem till många kvalitativa massagekliniker och spa-anläggningar. Många av dessa finns centralt belägna, medan andra kan hittas i stadens mer natursköna områden. För att hitta den bästa platsen för massage kan man börja med att söka på nätet eller fråga vänner och bekanta om rekommendationer. Det finns också lokala hälsocentraler och gym som ofta har samarbeten med massageterapeuter.

Det kan vara värt att undersöka olika erbjudanden och paket som klinikerna har. Många ställen erbjuder rabatterade priser för nya kunder eller paketpriser för flera behandlingar. Att läsa recensioner och kundomdömen kan också ge en bra bild av vad man kan förvänta sig av en specifik massör eller klinik. Oavsett om du är ute efter en enstaka avkopplande behandling eller en regelbunden massage, finns det gott om alternativ att välja mellan i Sundsvall.

Massage som en Del av en Hälsosam Livsstil

Massage bör inte ses som en lyx utan snarare som en del av en hälsosam livsstil. Genom att integrera massage i sitt välbefinnande-program kan man förebygga stressrelaterade problem och förbättra sin fysiska och mentala hälsa. I Sundsvall, där livskvalitet och välmående står högt i kurs, är massage en tillgänglig resurs för alla som vill investera i sin hälsa.

Med en ökande medvetenhet om massageens hälsofördelar blir det allt vanligare att människor söker sig till massage som en form av självvård. Sundsvalls invånare har förmånen att leva i en stad där tillgången till kvalificerade massageterapeuter och olika massagetekniker är stor. Att ta sig tiden att uppleva en massage är ett steg mot ett mer balanserat och harmoniskt liv.

Sundsvall Wellness Center

Omdömen: 4.7 (30 omdömen)

Adress: Nytorget 2, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 30 00


Webbplats

Screenshot of Sundsvall Wellness Center

Sundsvall Wellness Center är ett konceptcenter som fokuserar på skönhet och hälsa, beläget på Nytorget 2, 852 32 Sundsvall. Det är en ekonomisk förening som drivs av sina medlemmar, vilket innebär att det inte finns någon enskild ägare utan att verksamheten ägs gemensamt av medlemsföretagen. Dessa företag hyr in sig i centret och bedriver sina verksamheter där, antingen som egna företag eller som anställda inom medlemsföretagen.

Utifrån den information som finns i texten erbjuder Sundsvall Wellness Center en rad olika tjänster och behandlingar som inkluderar:

– Ansiktsbehandling
– CryoPen
– CoolTech – Fettfrysning
– Fotvård
– Fransar & bryn
– Fillers & Botox
– Hårborttagning (permanent och vaxning)
– IPL Hollywood + Carbon Peel
– JettPlasma
– Kemisk peeling
– LPG
– Massage & kroppsbehandling
– Microneedling
– Microdermabrasion
– Naglar
– Permanent makeup
– Tatuering och tatueringsborttagning
– Behandling av åderbråck och ådernät
– Öronhåltagning & Piercing

Centret verkar även vara en plats för möten och ”pop up”-aktiviteter från andra företag som kan erbjuda tjänster eller produkter som intresserar kunderna på centret. De är öppna för samarbetsförslag och har en ansökningsprocess för intresserade företag.

Kontaktinformationen för Sundsvall Wellness Center är telefonnummer 060-123000 och e-postadressen [email protected]. Öppettiderna är enligt bokning, men oftast är någon på plats mellan klockan 10 och 18 från måndag till fredag.

Förutom behandlingar och tjänster erbjuder centret presentkort som kan lösas in hos de olika medlemsföretagen. Detta gör det enkelt för kunder att ge bort eller använda presentkort på ett brett utbud av behandlingar och tjänster.

Webbplatsen för Sundsvall Wellness Center innehåller en cookie-policy som informerar besökarna om att de använder både egna och tredjepartscookies för nödvändiga webbplatsfunktioner, statistik och webbanalys samt marknadsföring.

Observera att informationen här är baserad på den tillgängliga texten och att det kan ha skett förändringar i Sundsvall Wellness Centers erbjudanden eller verksamhet sedan kunskapsavsnittet. Besök deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt för den mest aktuella informationen.

Kundomdömen för Sundsvall Wellness Center

Kunderna uppskattar den fräscha och trevliga lokalen som erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Det har dock förekommit en incident där en kund blev avbokad en timme före den planerade tiden på grund av personalens vab. Trots detta, rapporteras att bemötandet generellt är trevligt och behandlingarna är bra. Specifikt nämns fotvård hos Gabbis, där kunderna får ett gott bemötande och blir nöjda med resultatet av sina fötter. Personalen beskrivs som trevlig och lokalerna är både snygga och välplacerade i centrala Sundsvall. Sammantaget rekommenderas verksamheten varmt.

Kanyakorn Thai Massage

Omdömen: 4.8 (42 omdömen)

Adress: Strandgatan 4, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 076-848 43 92

Öppettider:

Måndag: 10:00–19:00

Tisdag: 10:00–19:00

Onsdag: 10:00–19:00

Torsdag: 10:00–19:00

Fredag: 10:00–19:00

Lördag: 10:00–17:00

Söndag: 10:00–17:00


Webbplats

Screenshot of Kanyakorn Thai Massage

Kanyakorn Thai Massage verkar vara en etablerad massagestudio i Sundsvall, som erbjuder en autentisk thailändsk massageupplevelse. Med en inredning, dofter och konst som påminner om Thailand, strävar de efter att ge sina kunder en känsla av att vara både hemma och borta på samma gång.

De betonar vikten av att personalen har gedigen utbildning och erfarenhet från Bangkok, vilket tyder på att de prioriterar kvalitet och autenticitet i sina behandlingar. Deras utbud av tjänster inkluderar traditionell thailändsk massage, oljemassage, aromaterapi och massage med varma örter, vilket ger kunderna möjlighet att välja en behandling som passar deras specifika behov, vare sig det handlar om att lösa upp muskelspänningar eller att helt enkelt slappna av.

Kunder kan boka tid direkt online, via telefon på numret 076 848 43 92, eller genom att besöka platsen på Strandgatan 4 i Sundsvall. Det faktum att de erbjuder onlinebokning tyder på att de är anpassade till moderna kunders behov och värdesätter bekvämligheten i att kunna boka tjänster digitalt.

Kanyakorn Thai Massage har en stark närvaro i Sundsvall och kan vara ett populärt val för de som söker en avkopplande och terapeutisk massageupplevelse med en touch av Thailand i Sverige. Företaget Fostira AB, som nämns i slutet av texten, kan vara den byrå som har hjälpt till med att skapa deras webbplats eller marknadsföringsmaterial, vilket indikerar att Kanyakorn Thai Massage också investerar i sin närvaro online och marknadsföring för att nå ut till potentiella kunder.

Kundomdömen för Kanyakorn Thai Massage

Kunderna är mycket nöjda med den massage de fått och betonar att personalen är kunnig och professionell, med förmågan att identifiera och behandla stela områden. De uppskattar den trevliga personalen och den avslappnande miljön, även om det finns önskemål om förbättringar såsom att täcka taket för att dölja ventilationen. Många kunder rekommenderar verksamheten varmt, nämner att de fått en upplevelse som är bäst i stan och planerar att återkomma. Feedbacken innehåller höga betyg för den effektiva och avkopplande massagen samt det trevliga bemötandet, trots en liten anmärkning om att det kan vara lite lyhört under massagetimmen.

Vilokraft AB

Omdömen: 4.3 (6 omdömen)

Adress: Köpmangatan 46, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-375 45 48


Webbplats

Screenshot of Vilokraft AB

Vilokraft AB erbjuder olika tjänster för att främja välbefinnandet hos sina kunder. De är inriktade på att hjälpa människor att hantera stress och att hitta balans i både kropp och sinne. Företaget ligger på Köpmangatan 46 i Sundsvall, Sverige. Här är några av de tjänster som Vilokraft AB erbjuder:

1. **Behandlingar för sinnet:** De erbjuder verktyg och metoder för mental välbefinnande, inklusive rådgivning, coachning, och tekniker för att skapa nya vanor och hantera känslor.

2. **Behandlingar för kroppen:** De erbjuder massageterapeutiska och kroppsterapeutiska behandlingar för att främja avslappning och fysisk balans.

3. **Stresshantering:** Vilokraft AB erbjuder samtal och vägledning för att hjälpa människor att hantera stress och hitta metoder för att återhämta sig från dess effekter.

4. **Biofeedback & Balansering:** De använder sig av en enhet som heter QUEX ED för att mäta och balansera kroppens elektromagnetiska fält. Detta är en form av kvantmedicin som kan bidra till att justera obalanser i kroppen.

5. **Kurser:** Företaget erbjuder kurser, såsom meditation, som kan hjälpa individer att hitta inre ro och förbättra sin livskvalitet.

6. **Vilokraftboken:** En bok skriven av Vilokraft som innehåller tjugo års kunskap om kroppsterapi och stresshantering.

7. **Krönikor:** De delar regelbundet insikter och information som kan vara till nytta för sina kunder.

8. **Hembesök:** De erbjuder nu även möjligheten att boka hembesök där de kommer till kunden med Quex Ed-utrustningen för frekvensterapi.

Kristina Wojén är kontaktpersonen för Vilokraft AB, och hon är utbildad massageterapeut och stresskonsult, samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Detta ger en extra trygghet för kunderna, då de vet att de behandlas av en certifierad terapeut.

För att boka en tid eller få mer information kan man kontakta Kristina Wojén via telefon på nummer 070-3754548 eller via e-post på [email protected].

Sammanfattningsvis erbjuder Vilokraft AB ett brett utbud av tjänster för att hjälpa människor att uppnå bättre hälsa och välbefinnande genom att adressera både fysiska och mentala aspekter av stress och obalans.

Kundomdömen för Vilokraft AB

Kunderna verkar ha blandade upplevelser. En del kunder beskriver behandlingen som rogivande och bemötandet som professionellt, med en terapeut som har många års erfarenhet och ger en bra massage i en trevlig och lugnande miljö. Dessa kunder är mycket nöjda och rekommenderar tjänsten varmt. Å andra sidan finns det kritik från en kund som känner att terapeuten är mer fokuserad på pengar än på kundens välbefinnande, och att det är svårt att slappna av under massagen på grund av att terapeuten pratar. En annan kund tycks också ha en negativ syn på priserna som beskrivs som höga.

AmazingChabaThaimassage

Omdömen: 4.7 (43 omdömen)

Adress: Medborgargatan 31, 857 33 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-362 42 89

Öppettider:

Måndag: 10:00–19:00

Tisdag: 10:00–19:00

Onsdag: 10:00–19:00

Torsdag: 10:00–19:00

Fredag: 10:00–19:00

Lördag: 10:00–18:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of AmazingChabaThaimassage

AmazingChabaThaimassage, belägen på Medborgargatan 31 i centrala Sundsvall, erbjuder en rad olika thailändska massagetjänster. Deras tjänster inkluderar klassiska behandlingar som thailändsk massage, vilket är en gammal form av massage där massören arbetar med kroppens energilinjer och utför stretching av musklerna. Denna typ av massage är känd för att vara effektiv för att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen.

De erbjuder en variation av behandlingar som:

– Massage för rygg, axlar och nacke
– Oljemassage
– En kombination av thailändsk massage och oljemassage för att lösa specifika problem
– Fotmassage, inklusive reflexologi
– Klassisk massage
– Kokosnötsoljemassage
– Varm örtoljemassage
– Aromaterapimassage

Utöver massage erbjuder AmazingChabaThaimassage också andra kroppsvårdsbehandlingar som:

– Fot scrub och vård
– Fot spa-peeling och massage
– Manikyr och pedikyr
– Nagelklippning för händer och fötter
– Kroppsskrubb i kombination med oljemassage

De poängterar att de har kompetent personal med många års erfarenhet inom branschen, vilket säkerställer att kunderna får en autentisk och kvalitativ upplevelse av thailändsk massage.

För att boka en behandling kan kunder ringa på telefonnummer 070-362 42 89. De har även en Facebook-sida under namnet @amazingmassage där man kan hitta ytterligare information och kanske även kundrecensioner eller erbjudanden.

Öppettiderna för AmazingChabaThaimassage är måndag till fredag från 10:00 till 19:00 och på lördagar från 10:00 till 17:00. De är stängda på söndagar.

AmazingChabaThaimassage har också en webbplats där besökare kan lära sig mer om deras tjänster, se priser, köpa presentkort, bläddra i ett galleri och få kontaktinformation. På webbplatsen finns även en ljudspelare med thailändsk musik som besökare kan lyssna på, vilket ger en försmak av den avkopplande miljön de erbjuder.

Kundomdömen för AmazingChabaThaimassage

Kunderna är mycket nöjda med sina besök på salongen där de fick Thai och oljemassage. De beskriver personalen som trevlig, kunnig och lyhörd, och upplevde lokalerna som mysiga och varma. Massagen var skön och anpassad efter kundens behov, med möjlighet att välja mellan varm balsam eller olja. Personalen var inte rädd för att ge en kraftfull massage där det behövdes, vilket ledde till att kunderna kände sig förnyade efter besöket. Fotmassagen fick också beröm, och den lugna miljön samt den effektiva behandlingen av muskler och knutor uppskattades. Kundomdömena är genomgående positiva och flera ser fram emot sina nästa besök, och rekommenderar salongen varmt.

HELVI

Omdömen: 4.6 (25 omdömen)

Adress: Medborgargatan 29, 856 30 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-531 99 44

Öppettider:

Måndag: 08:00–18:00

Tisdag: 08:00–18:00

Onsdag: 08:00–18:00

Torsdag: 08:00–18:00

Fredag: 08:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of HELVI

HELVI verkar vara en familjeägd och trivsam salong belägen på Medborgargatan 29 i Sundsvall. Det unika med HELVI är att den drivs av tre systrar, vilket bidrar till en familjär atmosfär. I salongen arbetar två frisörer som har erhållit gesällbrev, vilket innebär att de har genomgått den formella utbildningen och praktiken som krävs för att bli kvalificerade frisörer i Sverige. Dessutom finns det en diplomerad medicinsk massageterapeut tillgänglig, vilket tyder på att kunderna kan njuta av en mängd tjänster, från hårstyling till avslappnande och terapeutiska massagebehandlingar.

Adressen Medborgargatan 29 placerar HELVI i centrala Sundsvall, vilket gör det lättillgängligt för kunder. Den angivna telefonnumret, 060-531 99 44, tillåter potentiella kunder att ringa och boka tid eller ställa frågor om salongens tjänster.

Öppettiderna är ganska standard för branschen, med salongen öppen från måndag till torsdag mellan 08.00 och 18.00, och på fredagar mellan 08.00 och 16.00. Det nämns att kunder bör kolla salongens sociala medier för information om helgöppettider, vilket antyder att de kan variera eller att salongen kanske erbjuder speciella evenemang eller kampanjer under helgerna.

HELVI har en närvaro på sociala medier, med ikoner för Facebook och Instagram nämnda i texten, vilket indikerar att de är aktiva online och sannolikt använder dessa plattformar för att kommunicera med sina kunder, visa upp sitt arbete, annonsera specialerbjudanden och hålla kunderna uppdaterade om eventuella ändringar i öppettider eller tjänster.

Sammanfattningsvis framstår HELVI som en välkomnande och professionell salong där kunder kan förvänta sig högkvalitativa frisör- och massagetjänster i en familjevänlig miljö. Potentialen för personaliserad service är stor, tack vare den intima storleken och det faktum att salongen drivs av en familj.

Kundomdömen för HELVI

Kunderna är mycket nöjda med sina besök hos frisören, där de upplevt både utmärkt service och klippning. De beskriver personalen som trevlig och bemötandet som personligt och naturligt. Även vid större hårändringar har kunderna känt sig trygga och resultatet har lett till många komplimanger. Frisören får beröm för att ge produktrekommendationer utan påtryckningar att köpa på plats. Många kunder uttrycker att de kommer att rekommendera salongen till andra och framhäver särskilt en frisör som är orädd för förändring. Personalen, inklusive två särskilt nämnda systrar, beskrivs som gulliga och gör allt för kunden. Kunderna är imponerade av frisörernas noggrannhet och skicklighet, och en kund nämner ett speciellt tack till Helena för det fina bemötandet och resultatet. Sammanfattningsvis är kunderna super nöjda och ser fram emot att återvända.

Brand New Balance Massage & Friskvård

Omdömen: 5 (38 omdömen)

Adress: Östra Långgatan 17, 852 36 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-315 57 91

Öppettider:

Måndag: 09:00–18:30

Tisdag: 09:00–16:00

Onsdag: 09:00–18:30

Torsdag: 09:00–16:00

Fredag: 09:00–16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Brand New Balance Massage & Friskvård

Brand New Balance Massage & Friskvård är en verksamhet som erbjuder massageterapeutiska behandlingar i Sundsvall. Med adressen Östra Långgatan 17, 852 36 Sundsvall, är företaget beläget hos MEDIFORM, där kunder kan boka tid för olika sorters massagebehandlingar.

Leif, som är den certifierade massören bakom Brand New Balance, erbjuder en rad olika tjänster, inklusive behandlingar för spända och skadade muskler, vilket kan bidra till bättre blodcirkulation och snabbare återhämtning. Han erbjuder även massage som kan hjälpa mot sömnproblem och oroskänslor eller för de som bara vill ha en avslappnande stund för att samla ny energi.

Behandlingstiderna varierar från 30 minuter för specifika områden som övre/nedre rygg, axlar och nacke eller ben, till 45 och 60 minuters sessioner för helkroppsmassage eller mer fokuserade behandlingar som inkluderar fötter, nacke och ansiktsmassage. Priserna för dessa tjänster varierar, och det finns en extra kostnad för akuttider på kvällar eller helger.

Leif är utbildad massageterapeut, vilket innebär att han har en längre och mer omfattande utbildning än en massör. Detta kvalificerar honom att utföra undersökningar av muskelstatus och behandla muskulära besvär med massage och töjningar, likt en naprapat eller sjukgymnast.

Brand New Balance Massage & Friskvård erbjuder också presentkort, vilket kan vara en uppskattad gåva för någon som behöver lite extra omsorg och avkoppling.

Kundomdömena som presenteras på företagets webbplats är överväldigande positiva. Kunder beskriver Leif som en lyhörd och kompetent massör som ger effektiva behandlingar. Många uttrycker att de har upplevt betydande förbättringar i sitt välbefinnande efter att ha besökt Brand New Balance.

För bokningar och ytterligare information kan intresserade kontakta Leif via e-post på [email protected] eller ringa på telefonnummer 070-315 57 91.

Kundomdömen för Brand New Balance Massage & Friskvård

Kunderna är mycket nöjda med Leif och hans massagebehandlingar. En kund berättar hur hans sambo, som led av svår värk, blev mycket bättre redan dagen efter ett besök hos Leif. Kunderna prisar Leifs förmåga att identifiera och behandla smärtkällor, hans fingertoppskänsla och de personligt anpassade råden han ger. De uppskattar också de fräscha lokalerna och den professionella servicen. Många planerar att regelbundet återvända till Leif och rekommenderar honom varmt till andra, beskrivande honom som kunnig, duktig och engagerad i sitt arbete och sina kunder. En kund betonar att Leif ser varje individ som unik och kontinuerligt delar med sig av tips, även utanför behandlingssessionerna. Sammanfattningsvis framstår Leif som en passionerad och skicklig massör med en lojal kundkrets som anser honom vara den bästa i stan.

Chaba Thai massage

Omdömen: 4.7 (33 omdömen)

Adress: Östra Långgatan 17, 852 37 Sundsvall, Sverige

Telefon: 070-649 79 35

Öppettider:

Måndag: 10:00–19:00

Tisdag: 10:00–19:00

Onsdag: 10:00–19:00

Torsdag: 10:00–19:00

Fredag: 10:00–19:00

Lördag: 10:00–17:00

Söndag: 10:00–17:00


Webbplats

Screenshot of Chaba Thai massage

Chaba Thai Massage & Spa är en massagesalong som ligger på Östra Långgatan 17 i Sundsvall. De erbjuder en rad olika massagebehandlingar, inklusive äkta traditionell thailändsk massage, oljemassage, fotmassage (reflexologi), varm oljemassage, varm örtmassage, fotvård och spa, pedikyr och bodyscrubs.

Chaba Thai Massage & Spa har varit verksamt i Sundsvall sedan år 2012. De började sin verksamhet på Storgatan 56 men har sedan dess utökat och flyttat till Östra Långgatan 17. Salongens personal är utbildad och har diplom från thailändska massageskolor, vilket säkerställer att de har rätt kunskaper och tekniker för att utföra massagebehandlingarna.

Thaimassage, som är en av de tjänster de erbjuder, är en över 2.500 år gammal massageform som kombinerar element från både kinesiska och indiska traditioner. Denna typ av massage arbetar med kroppens energilinjer och innefattar stretching och akupressur, vilket anses vara effektivt för att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen.

För att boka en tid hos Chaba Thai Massage & Spa kan kunder ringa till telefonnummer 070-6497935. Öppettiderna för salongen är måndag till fredag från 10:00 till 19:00, och lördag till söndag från 10:00 till 17:00. Det är viktigt att notera att för att boka en massagetid under helgerna måste kunderna göra detta under veckan.

Chaba Thai Massage & Spa verkar också vara medvetna om vikten av integritet och användarvänlighet på sin webbplats, vilket framgår av deras cookie policy och integritetspolicy. De erbjuder även möjligheten att betala för tjänsterna med epassi, vilket är en form av elektroniskt betalningssätt.

Sammanfattningsvis är Chaba Thai Massage & Spa en etablerad massagesalong i Sundsvall som erbjuder en mängd olika traditionella thailändska massagebehandlingar utförda av certifierad personal med utbildning från Thailand.

Kundomdömen för Chaba Thai massage

Kunderna är överlag mycket nöjda med massagen de fått på Shaba Massage Storgatan, där flera betonar att det är en av de bästa massagerna de upplevt och att de känner sig mycket bättre efter besöket. Bemötandet beskrivs som suveränt och massagen har till och med fått en kund att känna sig längre. En långvarig stamkund lyfter fram den höga kvaliteten och den professionella personalen, som ibland ger extra tid utan kostnad om det inte finns en annan kund som väntar. Dock finns det några mindre kritiska punkter, som att priset har ökat snabbt och att en kund fick kortare tid än vad presentkortet angav, vilket ledde till en sänkt betygsättning trots en bra massageupplevelse.

Karma Spa

Omdömen: 4.6 (50 omdömen)

Adress: Köpmangatan 22, 852 31 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-12 00 80

Öppettider:

Måndag: Stängt

Tisdag: 10:00–18:00

Onsdag: 10:00–20:00

Torsdag: 10:00–20:00

Fredag: 10:00–20:00

Lördag: 10:00–18:00

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Karma Spa

Karma Spa på Köpmangatan 22 i Sundsvall, är en plats där kunder kan njuta av en rad olika skönhets- och välbefinnandebehandlingar. Nina Sjödin, som är ägare och VD för Karma Spa & Hudvård, är en passionerad hudterapeut som har utbildat sig på Axelsons Institut i Stockholm. Hon lägger stor vikt vid att kunderna ska känna sig i fokus och erbjuder en avkopplande miljö där man kan slappna av med lugn musik och tända ljus.

Behandlingarna som erbjuds på Karma Spa innefattar bland annat:

– Ansiktsbehandlingar: Traditionella och avancerade hudvårdsbehandlingar.
– Make-up: Professionell makeup för olika tillfällen.
– Microneedling: En hudföryngringsbehandling som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.
– Fransar och bryn: Tjänster för att forma och förbättra ögonfransar och ögonbryn.
– Massage och kroppsvårdsbehandlingar: För avslappning och förbättring av kroppens välbefinnande.
– Friskvårdsberättigande tjänster: Möjlighet att använda friskvårdsbidrag för vissa av spats tjänster.
– Vaxning: Hårborttagning för en slät och fin hud.
– Relax: En mysig relaxavdelning med bastu och möjlighet till privat avkoppling.
– Presentkort: En uppskattad gåva för den som vill ge bort en stund av välbefinnande.
– Erbjudanden: Specialerbjudanden kan finnas tillgängliga för olika behandlingar eller paket.

Karma Spa har även ett unikt ute spa-bad där kunder kan bada utomhus året om, omgivna av takåsar och bar himmel. Inomhus finns en mysig relaxavdelning med bastu. Det framhävs att kunder aldrig behöver dela dessa utrymmen med andra utan kan njuta av dem privat.

Nina Sjödin och Karma Spa lägger stor vikt vid att använda produkter som är ekologiska, veganska och miljövänliga, och det holistiska tänkandet är en viktig del av verksamheten. För de som är intresserade av att boka en behandling eller besöka spaet finns följande kontaktinformation och öppettider:

Telefon: 060 – 12 00 80
Adress: Köpmangatan 22, 852 31 Sundsvall

Öppettider:
– Måndag: Stängt
– Tisdag: 10:00 – 18:00
– Onsdag: 11:00 – 20:00
– Torsdag: 10:00 – 20:00
– Fredag: 11:00 – 20:00
– Lördag: 10:00 – 18:00
– Söndag: Stängt

Observera att öppettider mellan 18:00 och 20:00 kan variera beroende på bokningar och att avbokning måste göras minst 24 timmar i förväg för att undvika en debitering.

För att boka en tid eller lära sig mer om Karma Spa och dess tjänster, kan man besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Kundomdömen för Karma Spa

Kunderna verkar generellt nöjda med sina upplevelser, där en kund uttrycker stor tillfredsställelse med den gravidmassage hans fru fick. Platsen beskrivs som underbar, mysig, avslappnande och lugn, med ett fint bemötande från personalen. Det finns dock en negativ kommentar där en kund upplevde ägaren som aggressiv och stressande. Trots detta anses miljön vara bra. En annan kund lyfter fram den avskilda och mysiga miljön samt det seriösa bemötandet från den nya ägaren, utan några klagomål. Slutligen rekommenderas upplevelsen av ett utebubbelbad under bar himmel, särskilt under vintern.

Teamed i Sundsvall AB

Omdömen: 4.7 (62 omdömen)

Adress: Torggatan 9, 852 32 Sundsvall, Sverige

Telefon: 060-744 00 00

Öppettider:

Måndag: 08:00–17:00

Tisdag: 08:00–17:00

Onsdag: 08:00–17:00

Torsdag: 08:00–17:00

Fredag: 08:00–17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt


Webbplats

Screenshot of Teamed i Sundsvall AB

Teamed i Sundsvall AB är en privat mottagning inom hälsa och sjukvård som ligger på Torggatan 9, 852 32 Sundsvall. De har varit verksamma sedan den 22 februari 2002 och har under denna tid byggt upp en omfattande erfarenhet inom sitt område, med över 130,000 utförda behandlingar och mer än 21,000 kunder sedan starten.

Företaget erbjuder en rad olika tjänster som riktar sig mot både individuella personers behov och företag. Deras tjänster inkluderar:

– Naprapati: Diagnostisering och behandling av smärta som beror på problem med muskler, leder och nervsystem.
– Personlig träning: Individuellt anpassade träningsprogram och vägledning.
– Hälsoutveckling: Tjänster för att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet.
– Massage: Inkluderar svensk klassisk massage, avslappnande massage, tyst massage, massage med koppning och gravidmassage.
– Fysioterapi: Rehabilitering och behandling av skador och besvär.
– Dietist: Tjänster för viktreducering, viktuppgång och idrottsprestationer inklusive näringsberäkning och kostanalys.

De erbjuder även kurser, som yoga och koppningskurser, vilket visar att de är engagerade i att erbjuda utbildning och självhjälpstekniker för sina kunder.

Teamed i Sundsvall AB har öppet mellan 08:00 och 17:00, och kunder kan boka tid för de olika tjänsterna via deras kontaktuppgifter:

– E-post: [email protected]
– Telefon: 060-744 00 00

De är också aktiva på sociala medier, där de kan nås via Facebook, Instagram och LinkedIn. Företagets organisationsnummer är 556749-1542.

Teamed i Sundsvall AB lägger stor vikt vid engagemang för sina kunders hälsa och erbjuder en miljö där olika terapeuter inom flera professioner kan samarbeta för att ge den bästa möjliga hjälpen till sina kunder. De adresserar en mängd olika problemområden såsom stress, huvudvärk, muskelsmärta, idrottskador och rörlighet.

Förutom de specifika tjänsterna och kurserna de erbjuder, har de även friskvårdstjänster och sjukvårdsförsäkringar som en del av sitt utbud, vilket gör det möjligt för kunder att använda dessa förmåner för att ta del av deras tjänster.

Kundomdömen för Teamed i Sundsvall AB

Kunderna är överlag mycket nöjda med personalens hjälpsamhet och professionalism på Teamed. En kund uttrycker stor tacksamhet för att ha blivit av med kronisk huvudvärk och nacksmärtor efter behandlingar och råd från en kompetent medarbetare. Personalen beskrivs som välutbildad och proffsig, och de anstränger sig för att hitta lösningar även för svåra fall, alltid med ett leende. Kunderna uppskattar också de goda råden och effektiva behandlingarna som erbjuds. En negativ aspekt som nämns är dock de korta giltighetstiderna på presentkort, som inte erbjuder möjlighet till förlängning, ens under omständigheter som pandemin.

Kreativ Friskvård i Sundsvall

Omdömen: 4.2 (9 omdömen)

Adress: Esplanaden 18, 852 36 Sundsvall, Sverige


Webbplats

Screenshot of Kreativ Friskvård i Sundsvall

Kreativ Friskvård i Sundsvall
– Adress: Östra Långgatan 18, 852 36 Sundsvall, Sverige
– Erbjudanden: Kreativ Friskvård erbjuder olika tjänster inom välbefinnande, inklusive healingbehandlingar, avslappnande meditationer i grupp, intuitiv coaching samt kurser och events med fokus på andlighet och personlig utveckling.
– Uppdatering: Det nämns att Therese, som troligen är en av de som arbetar på Kreativ Friskvård, inte längre kan erbjuda massagebehandlingar på grund av en skadad sena i handen.
– Plats: Verksamheten är belägen i centrala Sundsvall, nära Filmstaden, och det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten.
– Kontaktinformation: Detaljerad kontaktinformation saknas i texten, men man är välkommen att besöka platsen.

För mer detaljerad och aktuell information om Kreativ Friskvård och de tjänster de erbjuder, skulle det vara bäst att besöka deras officiella webbsida eller kontakta dem direkt. Där kan man också hitta kontaktuppgifter och eventuella uppdateringar om deras erbjudanden och tjänster.

Kundomdömen för Kreativ Friskvård i Sundsvall

Kunderna verkar mycket nöjda och framhäver den duktiga och trevliga personalen, särskilt ägarinnan. De uppskattar även det goda omhändertagandet och de bra priserna. Dessutom betonas det centrala läget som en positiv aspekt.

FAQ om Massage i Sundsvall

Välkommen till vår FAQ om massage i Sundsvall! Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som kunder kan tänkas ha när de funderar på att boka en massage. Oavsett om du är ute efter att minska stress, lindra smärta eller bara unna dig lite avkopplande egentid, är massage en utmärkt väg att gå. Nedan finner du information om olika typer av massage, bokningsprocessen, förberedelser inför ditt besök, och mycket mer. Låt oss hjälpa dig att ta steget mot en mer avslappnad och hälsosam vardag.

Vilka typer av massage erbjuds i Sundsvall?

I Sundsvall finns ett brett utbud av massagebehandlingar att välja mellan. Vanliga alternativ inkluderar klassisk svensk massage, som är perfekt för avslappning och att lösa upp spänningar i musklerna. För den som söker djupare bearbetning av musklerna finns det djupvävnadsmassage. Dessutom erbjuds ofta specialiserade behandlingar som gravidmassage, hot stone-massage och aromaterapimassage. Många terapeuter är även utbildade i specifika tekniker som triggerpunktsbehandling och myofasciell release för att adressera specifika problemområden.

Hur bokar jag en massage i Sundsvall?

Att boka en massage i Sundsvall är enkelt. De flesta massörer och kliniker erbjuder onlinebokning via deras hemsida där du kan välja den behandling du önskar och se tillgängliga tider. Om du föredrar personlig kontakt kan du även ringa direkt till kliniken eller massören för att boka en tid. Många erbjuder även presentkort, vilket kan vara en uppskattad gåva till någon du tycker om. Kom ihåg att boka i god tid, särskilt om du vill ha en tid hos en populär terapeut eller under helger. Läs även artikeln Apotek i Sundsvall.

Vad bör jag tänka på innan min massage?

Innan din massage är det viktigt att du är välförberedd för att få ut det mesta av behandlingen. Se till att du är välhydrerad och undvik att äta en stor måltid precis innan din tid. Kom i tid till din bokade session för att inte känna stress och för att hinna fylla i eventuella hälsodeklarationer. Det är också rekommenderat att du kommunicerar med din massör om eventuella hälsotillstånd eller områden som du vill att de ska fokusera på eller undvika.

Hur ofta bör jag få massage?

Frekvensen av massagebehandlingar varierar beroende på dina personliga behov och mål. För avslappning och allmänt välbefinnande kan en massage en gång i månaden vara tillräckligt. Om du har specifika muskelproblem eller genomgår en period av hög stress kan det vara fördelaktigt med mer frekventa besök, till exempel en gång i veckan eller varannan vecka. Diskutera med din massör för att skapa en behandlingsplan som passar just dina behov.

Vad är fördelarna med regelbunden massage?

Regelbunden massage har många fördelar för både kropp och sinne. Det kan bidra till att minska stress, förbättra sömnkvaliteten och öka rörligheten. Massage hjälper också till att stimulera blodcirkulationen, vilket kan främja snabbare återhämtning från muskelvärk och skador. Dessutom är det ett utmärkt sätt att förebygga skador och hålla kroppen i balans. Många upplever även en ökad känsla av välbefinnande och avkoppling efter regelbundna massagebehandlingar.

Kan jag få massage om jag har en medicinsk åkomma?

Om du har en medicinsk åkomma är det viktigt att först konsultera med din läkare innan du bokar en massage. Många massörer kan anpassa behandlingen efter dina specifika behov och hänsynstaganden, men det är avgörande att du informerar dem om din hälsostatus. För vissa tillstånd, som till exempel inflammation eller akuta skador, kan massage behöva vänta tills tillståndet har stabiliserats eller förbättrats. Din massör kan också behöva anpassa tekniker och tryck för att säkerställa en säker och effektiv behandling. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Bilprovningen i Sundsvall.

Nyheter

Massage i Sundsvall refererar till de tjänster och verksamheter som erbjuder olika former av kroppsmassage i staden Sundsvall, som ligger i Västernorrlands län i Sverige. Sundsvall är en relativt stor stad med ett brett utbud av tjänster, inklusive wellness- och spa-anläggningar. Här är några kortfattade punkter om massage i Sundsvall:

1. Utbud av tjänster: I Sundsvall kan man hitta ett varierat utbud av massagetjänster, från traditionell svensk massage till mer specialiserade former som thai-massage, shiatsu, sportmassage och aromaterapimassage.

2. Kvalificerade massörer: Många massörer och massageterapeuter i Sundsvall är välutbildade och har certifikat eller licenser som visar på deras kompetens och professionalism.

3. Wellness och spa: Det finns flera spa- och wellnesscenter i Sundsvall där man kan få massage som en del av ett större hälsopaket, vilket kan inkludera bastu, jacuzzi, ansiktsbehandlingar och andra kroppsbehandlingar.

4. Privata kliniker och salonger: Utöver spa-anläggningar finns det privata massageterapeuter och kliniker som erbjuder massagebehandlingar. Dessa kan vara specialiserade på behandling av specifika åkommor eller mer inriktade på avslappning och stresshantering.

5. Företagshälsovård: Vissa företag i Sundsvall kan även erbjuda massage som en del av sin företagshälsovård för att främja sina anställdas välmående och minska risken för arbetsrelaterade skador.

6. Utbildningsmöjligheter: För de som är intresserade av att bli massörer finns det möjlighet att gå utbildningar i Sundsvall, antingen via yrkeshögskolor eller privata utbildningsanordnare.

7. Bokning och tillgänglighet: Många massörer och massageverksamheter i Sundsvall erbjuder onlinebokning, vilket gör det enkelt att hitta och boka en tid som passar. Det är dock alltid en god idé att boka i förväg, särskilt om man vill besöka en populär terapeut eller ett spa under helger och högsäsong.

Observera att tillgängligheten och kvaliteten på massagetjänster kan variera, och det är viktigt att göra efterforskningar för att hitta en terapeut eller ett spa som uppfyller ens individuella behov och förväntningar.