Så hittar du information om ögonlocksplastik i Göteborg

Har du frågor och funderingar om ögonlocksplastik i Göteborg? Vill du veta vad det kostar och var det kan utföras i Göteborg. Så här hittas mer information!

Skönhetsklinikernas hemsidor

Det finns ett stort antal skönhetskliniker i Göteborg och flera av dessa har hemsidor med tydlig information om de ingrepp som erbjuds. Som med alla skönhetsingrepp är det viktigt att kunden känner sig trygg i vad som väntar och förstår vilket resultat som kan förväntas. Det är därför vanligt att det på hemsidan går att hitta svar på:

 • Hur går ögonlocksplastik till?
  Genom tydliga guider, som beskriver de olika stegen, går det att få en tydlig bild över hur ögonlocksplastik sker, hur lång tid det tar samt hur lång läkningsprocess som väntar.
 • Priser
  Vanligtvis är priset olika mellan om ingreppet ska ske på övre eller undre ögonlocken alternativt bägge på samma gång. Ett företag i centrala Göteborg anger att övre kostar 22 000 kronor, undre 26 000 kronor och att det för bägge kostar 40 000 kronor.
 • Referensbilder
  Med bilder visas ”före och efter” resultat vilket är ett enkelt sätt att se vad det går att förvänta sig.

Gratis konsultation

Det kan näst intill ses som standard att skönhetskliniker erbjuder gratis konsultation. Det innebär att personer gratis kan få rådgivning och kontroll av förutsättningarna. Utifrån det kan sedan personal på kliniken ge förslag på ingrepp och offert. Denna konsultationstid har flera syften.

 • Förutsättningar – Personal undersöker förutsättningar för ögonlocksplastik.
 • Förväntningar – Har personen rätt förväntningar? Det är viktigt för att inte eventuellt bli besviken på resultatet.
 • Offert – Få individuellt anpassad offert.
 • Bemötande – Få en känsla för hur personalen kommer att bemöta dig.

Om du upplever att exempelvis priset är för högt eller att du får dåligt bemötande finns alltid möjligheten att kontakta någon annan skönhetssalong i Göteborg för gratis konsultation. Det kan därmed vara ett sätt att jämföra flera olika alternativ.

Gratis ögonlocksplastik via sjukhus i Göteborg

Har du fysiska problem med ögonlocken? Hänger det ner så mycket att det skymmer ögat? I detta fall kan ett ingrepp behöva göras utifrån en mer praktiskt och funktionell karaktär än en estetisk. Detta sker inom den allmänna vården och kostar inget. Personer som upplever dessa fysiska problem bör kontakta sin läkare som i sin tur kan skriva remiss till sjukhuset.